Follow:

Webshop : Oasap.com

Gisteren ontving (3 weken geduurd) ik een pakketje van Oasap.com met daarin mij bestelling : een studs tasje en een armbandje. Hoewel heb ik geen haast, toch drie weken wachten mij bestelling binnen voor mij toch best lang genoeg. Ik vind twee weken is ok, maar goed nu naar mij nieuw items die ik op Oasap heb besteld.

De tassen…nooit genoeg voor mij om te hebben. Het was niet zo lastig om te kiezen want ik wist het welke tas ik op dit moment wil hebben..een tas met studs…ja..studs tas. Deze tas is faux leather (PU). Size: Length: 32cm, Height: 20cm, Width: 12cm, Strap Length: 110cm. Best groot genoeg en de strap kan je lang en kort maken..ik vind het handig. Alleen is de tas best zwaar (zonder inhoud) en met mij spullen zoals camera dat wordt de tas zwaarder….jammer. Er zitten vakjes voor je mobiel en ook zakjes met ritssluiting. Met de studs vind ik deze tas erg leuk uitzien. Ik heb in brown kleur gekozen. Er zijn 3 kleuren beschikbaar. Deze tas kost $31.00


Retro Coppery-tone Metal Detail Leather Bracelet kost $11.00 . De armbandje is van leather ( Width: 0.8cm ) in white kleur. De armbandje heeft twee knoppen dus als je groot pool hebt dan kan hem nog dragen. Ik heb best vrij kleine pool en hij past goed in de tweede knopje.

Via Yak manThanks for the tipheb ik Fashion Hunters Zone aangemeld. Dus als je blog hebt, kan je ook op Fashion Hunters Zone aanmelden/join. Maar je blog moet eerst door hun goedgekeurd, dan past krijg je een bepaald bedrag waarmee je iets kan kopen in hun webshop. Ik zou zeggen…ga je maar aanmelden.

Ken je al webshop Oasap.com? Zo ja! Heb je daar wat besteld?

Share
Previous Post Next Post

You may also like