Follow:

Rituals introduceert parfums!


Rituals introduceert vijf dames- en drie herenparfums. Naast natuurlijke ingrediënten is er gebruik gemaakt van organische alcohol. Elk parfum heeft een eigen nummer; “een verwijzing naar de editie van de labproef die resulteerde in het uiteindelijke parfum…”

Eau de Parfums voor dames
No.01 – Gember & Witte Thee
Beeld je in hoe het zachte morgenlicht binnenvalt en de huid wordt gehuld in een transparante nevel van frisse en sensueel prikkelende geuren. Een combinatie van de verrukkelijke zuiverheid van Witte Thee en de kracht van Gember. Een citrusachtige, bloemige en zuivere geur.

No. 04 – Viooltjes & Witte Lelie
“Denk aan een boeket vers geplukte wilde bloemen na een zachte lentebui. Viooltjes en Witte Lelies creëren een ongrijpbare geur: zeer vrouwelijk en een tikkeltje nostalgisch.” Dit is wat Vincent Schaller, parfumeur in Parijs, inspireerde tot de creatie van Rituals Eau de Parfum No. 04.

No. 07 – Witte Patchoeli & Cederhout
De zuiverheid van Witte Patchoeli gecombineerd met de mysterieuze warme noten van Cederhout. Het resultaat is een sprankelend parfum van hout en water.

No. 09 – Vanille & Zoete Sinaasappel
Raymond Cloosterman: “Een bijzondere ontmoeting met Joss Stone, backstage na één van haar concerten, ligt aan de basis van dit parfum. Joss vertelde me hier over haar persoonlijke parfumritueel: iedere dag creëert ze haar eigen, unieke parfum door de etherische olie van Sinaasappel met Vanille te combineren. Wij lieten ons hierdoor inspireren en zo is Eau de Parfum No. 09 ontstaan: een oriëntaals, fruitig en sensueel parfum.”

No. 18 – Sandelhout & Wilde Roos

De intense bloemennoten van Wilde Roos en de rijke, romige aardetonen van Sandelhout roepen een sfeer van sensualiteit en romantiek op. Een verleidelijke geur, houtachtig, kruidig en elegant tegelijk.

Eau de Parfums voor heren

No. 06 – Groene Vetiver & Bergamot
De frisse aardetonen van een bergwoud inspireerden de Parijse parfumeur Vincent Schaller tot de creatie van No. 06. De citrusfrisse toptonen van Bergamot mengen zich met het diepe, mysterieuze aroma van Groene Vetiver.

No. 14 – Cypres & Tangerine
De frisse geur van Cypres wordt al tijden gekoesterd vanwege zijn verscherpende werking op de geest. Gecombineerd met de krachtige geurnoten van Tangerine is dit een innovatieve geur speciaal voor de creatieve geesten.

No. 19 – Sandelhout & Patchoeli
Houtachtig, aards en mannelijk: dit parfum is voor de hedendaagse bohémien. De rijke, balsamieke tonen van Patchoeli gecombineerd met de edele donkere tonen van Sandelhout maakt Eau de Parfum No. 19 een verfijnde, onconventionele geur.

Eau de parfums is vanaf november verkrijgbaar in alle Rituals winkels. Het kost € 39.90 in 50ml.
Ik ben erg benieuwd naar

Hebben jullie al of van plan om te kopen?

Share
Previous Post Next Post

You may also like