Follow:

Rituals – Spark of Hammam body lotion

 photo 2017RitualsSpark1a_zpsl1mc6v9r.jpg
Body lotion smeren doe ik graag na het douchen. Producten van Rituals zijn altijd super fijn, dit product natuurlijk ook! Vandaag vertel ik meer. Lees je

 photo 2017RitualsSpark1aaa_zpsziwactia.jpg
De bodylotion zit in een fles met pompsysteem. Handig! De lotion brengt gemakkelijk aan, trekt snel in de huid, niet plakkerig. Mijn huid wordt heerlijk zacht, hydrateert en je geeft je sauna/fris gevoel.

 photo 2017RitualsSpark1aa_zpshlshipbm.jpg
Wat een heerlijk body lotion. De geur blijft goed lang hangen. Als je met dez bodylotion insmeert, krijg je een hele dag sauna gevoel van. Heerlijk! Deze heerlijk Rituals bodylotion heb ik al een tijdje als cadeau gekregen.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like