Follow:

Sally Hansen – Lente nieuws

Rokjes dag komt er aan. Door warm temperatuur heb ik zin in om in kort broek/jurk of rokje aan zonder sokjes/panty aan. Vandaag ga ik een paar Sally Hansen de perfecte producten om van je rokjesdag een succes te maken.
 photo 2014SallyHansen1a_zpscebbc1c8.jpg

 photo 2014SallyHansen1b_zps9d424aec.jpg
Alle eerste ga ik Sally Hansen airbrush legs voor jullie reviewen. Toen ik deze ontving, had ik deze niet nodig want mijn huid wordt in de lente/zomer zelf bruin, dacht ik dan. Maar wil ik mijn huid vooral benen graag mooi eruitzien.
Ik spray over mijn benen en breng ik daarna met mijn handen door mijn heel legs en mijn huid zien er natuurlijke frisse, gezonder uit. De kleur van Sally Hansen air brush legs die ik heb een medium kleur. Het product is eenvoudig te verwijderen met water en zeep en verkrijgbaar in drie tinten, allen met een subtiele glans.

 photo 2014SallyHansen1bb_zps3d024f9f.jpg

 photo 2014SallyHansen1bbb_zps581d1f55.jpg
Sally Hansen airbrush legs spray makkelijk. De spray is watervast en geeft niet af. Perfect te gebruiken bij open schoenen en sandalen.

Er zijn in vier kleuren. Sally Hansen – Airbrush legs € 14,50

 photo 2014SallyHansen1c_zpsc217d46a.jpg
 photo 2014SallyHansen1cc_zps9bb46927.jpg
Sally Hansen Ahead of the curve Saphire nail file – €6,99
Geen schaar of nageltang kan je met handig nail file om je nagels kort te maken. Met Sally Hansen Ahead of the curve Saphire nail file kan je je nagels in mooie vorm maken. De vijl heeft een compact reisformaat om overal mee naar toe te nemen. De puntige top kunt je de vuil onder de nagels verwijderen. Handig!

 photo 2014SallyHansen1d_zpsa9e6c71a.jpg
Sally Hansen Complete Salon Manicure – 673 Blue Streak €10,99
Sally Hansen voegt binnenkort negen prachtige nagellakkleuren toe aan haar Complete Salon Manicure collectie. Hier heb ik een van negen kleuren. Mijne is 673 Blue Streak. Prachtig blauw green kleurtje. Met Complete Salon Manicure geven niet alleen je nagels kleurtje maar het bescherm je je nagels ook nog eens tegen schilferen. Dankzij het precisiekwastje dat perfect de ronding van je nagelriem en de contouren van je nagels volgt, is de nagellak eenvoudig aan te brengen voor een professioneel eindresultaat.
 photo 2014SallyHansen1ddd_zpse1fbb040.jpg

Sally Hansen producten zijn bij drogist en parfumerie verkrijgbaar.

Share
Previous Post Next Post

You may also like