Follow:

Scholl Dry Skin Recover Cream


Droge voeten vind ik het niet fijn dus ik zorg mijn niet alleen mijn handen maar ook mijn voeten. Als ik mijn handen en mijn voeten droog voel, was ik ze en dan smeer ik met handcrème en voetcrème. Eerlijk ben ik heel erg lang nieuwsgierig van de merk. Nu heb ik er thuis deze fijne voetcrème en vandaag laat ik jullie weten hierover…Handig formaat en ook in een tube. De creme smeert en trekt snel in en wat echt heerlijk geurtje. Wat opvallend is niet alleen de heerlijke geur maar na één keer aanbrengen, voel ik meteen mijn huid van voeten lekker zacht en gladde aan. De geurtje denk ik aan Pink Sugar parfum. Exact dezelfde geur. Mijn voeten voelen de hele dag heerlijk zacht en glad, geen droge voeten meer….yay… ! Mijn voeten zijn klaar voor zomer dus laat de zon maar komen dan kan ik gewoon sandaal aan zonder te schamen dat huid van mijn voeten droog is. Ik smeer mijn voeten elke dag en nacht voordat naar bed gaan en wakker in de morgen voel ik mijn voeten nog lekker zacht aan. Ik gebruik hem ook af en toe voor mijn handen en het werkt het zoals voor voeten.

Ik ben super dik tevreden met deze heerlijk voeten creme. Als hij op is, ga ik zeker opnieuw kopen.

Pluspunten :
– Handig verpakking (tube)
– Ruikt heerlijk
– Smeert en trek snel in
– verwijdert de dode, droge huidcellen
– geschikt voor droge huid
– niet vettig
– eerst keer aanbrengen, voel meteen zacht en gladde voeten aan.

De Droge Huid Herstellende Crème is verkrijgbaar bij apotheken en drogisterijen. Het kost €6,99 – 60ml.

Share
Previous Post Next Post

You may also like