Follow:

SD HC kaart Class 10 en O..Oje..!

Goede avond bloggie, Mijn heeft uitgezocht wat is oorzaak van mijn camera. Hij las dat de SD HC kaart moet boven class 4 dus het moet minimaal vanaf class 6 tot 10. En ik heb via Youtube ook gekeken en adviseer dat SD kaart vanaf class 6 tot 10 en in mijn comment las ik van Madelon dat de SD kaart moet snel genoeg dus vanmiddag zijn wij naar Dixons geweest om nieuw SD kaart te kopen en boven class 4. Ik heb gekocht SD kaart 16 GB class 10 – €16. Daar maakte ik filmpje en ja…de filmpje duurt langer dan 1 minuut dus dat betekent de SD kaart werkt goed. Nu tijd om de films en foto`s naar mijn computer te verplaatsen en O..Oje….wat las ik!? Err 70 op camera scherm. Met @%$& en grote ogen keek ik verbaasd. Ik heb toch nieuw SD kaart en ook hoge class maar het blijft nog steeds Err 70 verschijnen op de camera scherm. Misschien heb ik verkeerd gedaan maar ik doe zoals ik altijd doe (met alle camera die ik ooit had – Camera Canon Powershot A620, A220 en Canon EOS 500D) En ik heb nooit probleem gehad. Maar met deze Camera Canon 600D wel.

Hoe doe je je foto`s/film van je camera naar je computer zetten/verplaatsen?

Canon 600D + 18-55mm

Share
Previous Post Next Post

You may also like