Follow:

Dhin`s parfume stash (augustus 2012)

Hoi there, Long time ago (old artikel) Ik liet mijn parfum stash zien en verzoek van bezoeker(s) ga ik vandaag aan jullie showen. Eerlijk koop ik niet meer parfum, niet omdat veel genoeg hebben. De reden is omdat ik geen budget meer om parfum te kopen…helaas! Hoewel kan ik niet meer parfum kopen, droom ik wel dat ik veel parfums hebben 😉 just like parfumerie winkel ofzo 😀 (droom maar verder Dhini ha..ha..)

Er zijn een paar parfums op en of weggeven zoals Estee Lauder en Brithney spears (ik geef aan mijn nichtje Cici), Pink sugar (aan nichtje van Arjo), Victoria Secret Dream Angel, maar wel een paar nieuw Gween Stefani harajuku collectie, ik mis een de blondine poppetje.
Parfum
ParfumParfumParfumParfum
Canon 600D + 50mm

Er zijn twee parfums niet op foto (die er komen nog in miniatuur/samples parfums artikel) : Kenzo – Flower en Dior Addict.

Op foto (19 parfums) : Moschino – Couture! | L – Lolita Lempicka | Vivienne Westwood – Boudoir | Glow after Dark- by J.Lo | SJP – Covet | Jil Sander – Sun | Balenciaga – Cristobal | Dior – Addict | Escada – Magnetism | Gwen Stefani – Harajuku lover : Love, Music, Baby em Li`l Angel | Dior – Sweet Sun | Ritual – Blossom Water licht lichaamsparfum | Yves Rocher – cocos en Appel | Zara – Purple | Etude Houde – Ms. Hot – Tropical Fruity

:heart: Love parfums :pafums: Ben je ook gek op parfums ?

Share
Previous Post Next Post

You may also like