Follow:

Seizoen : Overalls en dunne bandje

Geschreven door Gastblogger Het warm weer komt eraan en het is heerlijk om lekker zacht en luchtig kleren te dragen met vrolijke print. Lang of kort stijl … Het maakt het niet uit want ze komen voor het seizoen Lente en of Zomer 2018 en Zaful heeft superleuk kleren voor je garderobe! er zijn genoeg keuzen voor je.
Zaful

Je kies de kleding dit seizoen met korte style zoals korte jurkjes, korte broek en korte jumpsuits. Ze zijn geweldig voor de warmste seizoenen van het jaar, omdat ze trend is, lekker comfy en je je er prettiger bij voelt.
Als je van leuke prints houdt zoals bijvoorbeeld floral, bladeren en andere vrolijke prints of je toch liever voor simpel stijl, geen probleem! Beide stijl is makkelijk te combineren met alles. En vergeet je niet! De modellen met patronen geeft je je eigen persoonlijkheid en stijl en ze zijn niet moeilijk te dragen : klik hier om meer te zien …kies gewoon neutrale en of delicate prints en maakt het af met je favoriete accessoires.

Zaful

Daarnaast deze stijl kan je het goed te combineren met sneakers of andere favoriete schoenen. Als je het model met blotte schouders of met dunne banden graag draagt, is onze tip om de tassen en maxicolares te pakken! Laat warm weertje maar komen!

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel geschreven door Tati met een webshop $ disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like