Follow:

Shop-online : Olliewood.nl

Olliewood
Buiten geen zonnetje! Alleen regen en bovendien geen tijd om naar het centrum te gaan maar je wilt graag shoppen voor je zelf of voor je kind(eren). Ik vind het zelf erg leuk op online webshop te snuffelen voor mij en ook voor mij zoon Djess. Ik kan uren naar leuke kleren te bekijken. Vandaag show ik wat ik op online kinderkledingwebshop Olliewood heb besteld.

Op Olliewood heb ik drie jongens kleren besteld. Hieronder show ik stuk per stuk
Olliewood
Mijn oog viel op het merk Z8. Ik heb besteld deze shirt uit Z8 nieuw winter collectie 2016. De kleur is fris en door leuke prints heb ik deze top uitgekozen. De stof is stevig maar zacht, maat 122 is iets toch van dit merk klein maar het is fijn dat hij nog kan gedragen worden. De tweede shirt/vest heb ik van dezelfde merk besteld maar dan in maat 128.

Olliewood
Mooi maat voor mijn zoon, dus van dit merk ga ik volgende keer maat 128 bestellen. De maat is beter. De stof is lekker zacht en leuk print en tekst er op “Rock this day”. Superleuk.

Olliewood
De laatste heb ik deze shirt van het merk Billie Jeans. Dit merk kende ik niet. Hij is in de sale en de maat vanaf 104 – 164. Geen maat 122 dus ik besteld 128 in rode kleur maar ontving wit kleur. Aah het maakt niet witte shirt is ook leuk, alleen bij Djess snel vies. De maat 128 van dit merk is toch best ruimte nog voor hem. Maar het kan nog gedragen worden een paar weken later (geen probleem, Djess groeit toch elke dag).

Hieronder zijn foto`s en natuurlijk komt het outfit foto`s voorbij komen komende friday (Fashion friday).

Olliewood
Olliewood
Olliewood
Niet alleen ik blij maar Djess is ook erg blij met nieuw kleren. En ik kan uren verder snuffelen op webshop Olliewood want daar kan je ook diverse andere merken vinden o.a. Ninni Vi, Quapi, Tumble ‘n Dry en nog veel meer. Superleuk om andere jongenskleding merken te ontdekken en ik word hebberig van. Leuk om outfit foto`s te maken. Als je dochter of baby hebt, kan je webshop van Olliewood bestellen. Voor 16:00 besteld, de volgende dag thuis. Super snel dus. Ik ben benieuwd wat heb je daar besteld? Of misschien even snuffelen want er staan winter collectie al online.

Door Olliewood facebook te liken, ben je zo direct op de hoogte van acties en ontdek je de leukste trends.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like