Follow:

Shoplog : Action 26okt2013

Hoi…Vorige week vrijdag zijn wij bij Action in Papendrecht geweest. Niet zo veel gekocht maar het is toch leuk om de aankopen te laten zien 😉 Bij bigbazar zag ik leuke nagellak van merk sally hansen, maybeline, rimmel etc maar ik kan volhouden om niks te kopen. Ook bij Action kocht ik geen enkel make-up, wel body lotion.
 photo 26okt2013DhShop_zps08bdfb48.jpg
scheermesjes – Pantene shampoo (toen ik nog Indonesia woonde, gebruikte ik vaak pantene shampoo) dus ik ben weer benieuwd naar – Coconut care body lotion – Dode zee body cream – tandpasta voor Djess – handsoap – inlegkruisjes en plakband.

Vandaag gaan wij naar Efteling. Ik ben benieuwd hoe zal Djess reageren. Hopelijk krijg hij plezier van. Misschien ga ik volg filmpje maken. Het lijkt mij leuk! Efteling kaarten krijg ik van lieve Rinah. Dank je wel!

Share
Previous Post Next Post

You may also like