Follow:

Born Pretty Store – Fresh Cartoon Notebook

 photo 2015BPSjuly1aaaa_zpsawkb0jiv.jpg
De laatste tijd ben ik gek op notebook. Ik verzamel ze vooral de cute cover. Vandaag laat ik mijn nieuw cute notebook zien die ik een paar dagen terug binnengekomen.

 photo 2015BPSjuly1aaa_zpsrvwojsgr.jpg
Alle eerst wat een lange titel voor deze cute notebook maar in de titel heb ik kort gemaakt, want het past niet. De noteboek is dik genoeg en in pocket formaat (14*10*2cm) en de notebook is niet zwaar dus je kunt hem makkelijk in je tas overal mee te nemen. bovendien kunt je kleine papier of visite kaartjes erin doen voorkant en achterkant van de cover. Handig!

 photo 2015BPSjuly1aa_zpsxlab92rz.jpg
De binnenkant ziet er cute uit met smile icons erbij. Op andere bladzijde staat er leuk cute printjes. De papier heeft een paar leuke patroontje in plaat van lijntjes. De papier is vanaf blank, dotjes en ruiten. Apart maar wel erg leuk.

 photo 2015BPSjuly1a_zps97gecuvj.jpg
Deze cute Fresh Cartoon Notebook zijn in een paar leuks cover panda, varken, kat en hondje. Als je bestellen welke notebook je wilt hebben, vergeet niet om in de comment te noemen voordat bestelling plaatsen. Deze cute notebook is $4.59 per stuk en je kunt op bronprettystore.com

Tip: Use code DH10K31 10% off

 photo dhlove_zpsmig6pnmk.gif
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf

Share
Previous Post Next Post

You may also like