Follow:

Shoplog : Hema, zeeman, blokker en kiabi.nl

Gisteren was echt echt brrrrr maar ik zag leuke lego adventskalender op joyfromjoyce instagram. Ik denk gelijk aan Dj. Dj zou leuk vinden en eigenlijk zoek ik ook een tijdje. Ik wist het niet dat gewoon in de winkel kunt kopen. Beetje te laat maar beter te laat dan niet. En Dj mocht gisteren gelijk drie deuren openen. Bij blokker zochten zochten wij en Dj zag gelijk en ik gelijk stroi pepernoten gekocht voor maar €1. Bij Zeeman heb ik twee keukendoekjes en bij Hema kocht ik een setje sjaal voor Dj en me. Bij kiabi heb ik voor Dj kleding besteld in maat 128 maar het vallen ze te groot voor hem. Toch de maat per merken anders. Dan moet even wachten een paar weken.

Vanmidag komt er nog artikel nail polish adventkalender day 4

Untitled

Untitled
Sjaal van Hema
Untitled
kiabi.nl bestelling voor Dj maar de maat is toch te groot nog 128
Untitled
Hema sjaal
Untitled
Zeeman
Untitled
Blokker

Share
Previous Post Next Post

You may also like