Follow:

Adventskalender nail polish day 4 : Sally Hansen “Spruce Up”

Vandaag de vierde dag van onze advenkalender uitpakken. Sally Hansen “Spruce Up” 676 komt er uit het doosje nummer 4. Zijn jullie benieuwd naar deze kleur op mijn nagels? gauw dan verder kijken

 photo Day4-2014dhAdventskalender4a_zps685a943b.jpg

 photo Day4-2014dhAdventskalender4aaa_zpsf6ed0cc5.jpg
 photo Day4-2014dhAdventskalender4aa_zpse31b1ac8.jpg
Deze nagellak zit in de swap met Deb, artikel terug lezen. Sally Hansen complete Salon Manicure heb ik een paar in mij stash ( hier, hier) maar deze kleur heb ik nog niet. Hij heeft mooi leger groene kleur. Het dekt goed in een laagje maar ik vind het toch twee laagjes altijd een mooi subtiele kleur krijgen.

Op naar volgende dag en dat betekent nieuw nagellak, Ik ben zelf beniuwd welke nagellak opo Deb`s site komt tevorschijn? hou dus Deb`s site in de gaten.

Share
Previous Post Next Post

You may also like