Follow:

Shoplog : H&M, ebay

Er een paar DJ`s kleren die niet meer bij hem passen. De jeans worden te kort, ook de lange mouwen. Kort broeken ook! Een tijdje geleden heb ik al DJ`s kleren opgeruimd en een paar die meer passen verzameld. Dus tijd om een paar nieuw te kopen. Ik heb een shirtje en lange broek gekocht in maat 122 maar toch iets te groot. Ik vind het lastig maat om te kopen. Soms maat 116 te klein/kort zoals die nu een paar hebben. Dan besteld ik ook leuks op ebay

 photo 2015Shoplog1a_zpsdamwtaui.jpg
Bij H&M heb ik besteld een kussenhoesje (in de sale), een zacht broek met auto`s patroon en lange shirt voor DJ en een jeans omdat actie verzendkosten 😀

 photo 2015Shoplog1aa_zpsohmhgizd.jpg
Via ebay heb ik drie dingen besteld : een USB camera sticks $4,20 ..hoe leuks is dat, een Silicone Keyboard Cover for 15.6-Inch HP $3,98 (perfect voor mijn nieuw laptop HP zodat geen stof tussen de keyboard) en een 128GB Micro SD HC Card with FREE Adapter Class 10 $11,99 Handig met groot capaciteit zodat ik foto`s/films veel kan maken

Op naar volgende aankopen 😉 hopelijk!

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like