Follow:

Shoplog Valentino beauty

2021-Shoplog12

Hoi..hoi…! Al lang blog ik niet meer shoplog op dhini.nl. Vroeger liet ik zien wat heb ik gekocht in de winkel of online. Het is erg leuk naar andere shoplog te kijken maar tegenwoordig plaatst ik op yt of reel of tiktok. Dus als jullie mij op sociaal media nog niet volgen, is het erg leuk. De link vind je onder de profiel foto hiernaast.Het alfabet challenge perfume wil ik dit jaar afmaken. Voor letter V heb ik online gekocht. Ik heb nog letter X en Y. Gelukkig letter U en W heb ik al dus ik hoeft niet te kopen. Maar vandaag laat ik jullie mij eerste bestelling op valentino-beauty. Toen ik daar bestelling plaatste kreeg ik geen bevestiging bestelling en geen andere informatie. Ik heb toen via instagram gevraagd, kreeg ik antwoord. Na een paar weken ontving ik mail bevestiging en informatie verzenden. Gelukkig maar! En ik heb het pakketje ontvangen die ik vandaag de inhoud laten zien. Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?
Share
Previous Post Next Post

You may also like