Follow:

Unboxing MonsterBox Wintereditie & Win Monster Box baby/kind

2021-Monster-Box12a

Hoi..hoi…! Het is altijd feest om de MonsterBox unboxing te doen. In de MonsterBox zitten altijd gevarieerde inhoud. Van lekker drinken, heerlijke snacks en verrassende beauty producten. Vandaag laat ik aan jullie de inhoud van de nieuwe MonsterBox. Wat nog leuk is dat Monster Box nu Monster Box baby/kind variant heeft. Wat nog superleuk is dat een van mijn lezer Monster Box baby/kind kan winnen. Ga gauw verder lezen.

2021-Monster-Box12aaaaa De nieuwe MonsterBox heb ik met plezier samen met mijn zoon weer unboxing gedaan. Als jullie mij Youtube kanaal volg/abonneer, hebben jullie waarschijnlijk al de inhoud van deze monterbox. In deze blog laat ik in de vorm van foto aan jullie zien. De monsterbox kaart, de achterkant is er illustratie die je kan kleuren geven. Ik ga de inhoud per categorie hieronder laten zien. 2021-Monster-Box12aa – Sumit Cola Zero Sugar
– Dubbel Friss

– Wicky Aarbei
– Nescafe Gold Almond
– Lor Expresso
2021-Monster-Box12aaa – We care wraps
– Cup Noodles Soba Japanse Curry – Yum Yum Duck flavour
– Jos Poel Pasteitjes
– Lassie Couscous kant en klaar
2021-Monster-Box12aaaa – 2 Milka chocolate : Appeltaart en Koffie date. Wij hebben deze al geproefd en het is heerlijk. Blij dat in deze MonsterBox zit.
– Lotus biscoff met speculaas. Wij hebben deze geopend en lekker
– Good to go. Wij hebben gelijk proeven en het was lekker.
– 5th season Pineapple
– Eat Natural
– 4 Ricola Lemon mint
– Wilhemina pepermunt suikervrij
– Napoleon duo drops
– 2 Hero jam
2021-Monster-Box12aaaaaa – Sweeps facial cleaning wipes
– Kamil hand en nail cream
– VSM arniflor zalf. Voor de uiterlijke verzorging van blauwverkleuring van de huid
– Colour Catcher. Voorkomt het doorlopen van kleuren

Heel blij met de inhoud MonsterBox Wintereditie. De MonsterBox is erg leuk als cadeautje te geven. De gevarieerde inhoud kan per Monsterbox verschillen. De 2 varianten van de Monsterbox zijn nu verkrijgbaar via de webshop van Monsterbox kun je bestellen voor 14,95 incl. verzendkosten. Op Monsterbox zit je niet vast aan een abonnement. Je kunt dus eenmalige bestellen.

Win MonsterBox baby/Kind

Ik mocht een MonsterBox baby/Kind een van jullie weggeven. Wat moet je doen?
– Laat een reactie hieronder “Ik doe mee” met een geldig e-mailadres achter te laten, zodat ik je kan mailen als jij de winnaar bent.
– Welke sociaal media volg je mij “Instagram” en of “youtube

– De winactie loopt t/m 19 december.

winnaar ontvangt persoonlijk bericht per mail (zorg dus voor een geldig e-mailadres) en binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren, anders kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Voor meer informatie over jouw privacy en winactie voorwaarde kun je een kijkje nemen in privacyverklaring. Let op : deze winactie geldt alleen voor de inwoners van Nederland. Winnaars worden getrokken door middel van random loting.


Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like