Follow:

Shoplog : Zeeman & Action

2020zeeman10a Regelmatig heb ik wat aantal dingen bij de Action en Zeeman gekocht maar niet zo vaak meer in mij blog laat zien, wel tussendoor in de vlog. Dus abonneer maar op mijn youtube kanaal dat zie je wel wat in de beeld. OK! nu naar de shoplog artikel. Kijk je mee

Action

2020-Action9a Bij de action ik heb BH gekocht, zachte BH draag ik dagelijk dus ik ben heel erg benieuwd naar deze, alleen zoek ik eigenlijk zachte BH met dunne bandjes. Deze is brede bandjes, net als sport BH zo te zien. Hij ziet wel lekker. Twee tandtablet voor WC potje schoonmaken, toilet beneden stuk schonner want ik gooi niet alleen tandtablet maar ook soda + cola + natuurazijn. wasmachine tablet + natuurazijn maar nu heb ik probleem. De wasmachine is stink geworden. Arrrgh. Ik heb al nog geen keer maar dan zonder tablet, alleen natuurazijn maar die nare geur blijft nog. Listerine voor kid, cake, pinda`s, chesnut (love it), klei om wat DIY te maken, Action cam met kantelbaarscherm, jammer dat batterij snel leeg maar is ook probleem bij de compact camera. Mapje voor Djess, note om mee te nemen.

Zeeman

2020-Action9aa Zachte broek voor Djess. Hij draag liever zachte broek dan jeans. Storage plastic voor kruiden. Hakjes, hopelijk plakt goed maar helaas in de badkamer plakt niet goed. Eindelijk heb ik Zeeman parfum gekocht. Tijdens dit artikel typen, heb ik weer wat bij de zeeman halen, kijk maar in de vlog.
2020zeeman10aa Storage jars gekocht voor kruiden. Wasverzachter, spons, vuilniszak, pet met NASA logo erop, sokken maat 31-35 zodat niet los als ik schoenen dragen. aparaat voor bollejes op de kleding. Hopelijk werkt goed. elastiek 2020zeeman10aaa

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?
Share
Previous Post Next Post

You may also like