Follow:

Skype met my moeder

De meeste mensen kennen het al over “Skype”. Het is gratis dienst van computer naar computer kunt bellen of chatten. Als je een webcam hebt, kun je ook “videobellen” met de persoon die je belt, of die jou belt!.

Als geen computer of internet hebt zoals my familie in Yogyakarta, kan ook met gewone huis telefoon bellen en dat doe Ik elke week sinds Ik zwanger want my moeder wilt natuurlijk alles weten over my zwangerschap. Via gewone huis telefoon dan moet wel betalen. Meestal heb Ik 10 euro beltegoed op my skype (als de beltegoed op is dan automatis 10 euro bij).

Vandaag belde net myn moeder en vertelde over gisteren en volgende afpraaken bij de Gynaecoloog. Verder kletse wel lekker verder. Myn moder vertelde dat er aardbeving in Indonesia (net gebeurd). Myn zwanger belde myn moeder om te weten of alles goed bij myn ouders. Gelukkig niks aan de hand met myn familie (my ouders en myn oude zus).

Laaaang voel Ik dat Ik niet geld voor myn ouders stuur en dus vandaag heb Ik gedaan zoals jullie vast al gelezen op my blogpost van een paar weken geleden. Myn moeder is erg blij en Ik ook. Bovendien kan zij wat cadeau kopen voor haar kleine dochter (my nichtje) want op 4 sept is ze jarig. Ik ga natuurlijk verjaardag scrap maken :compy: .

Kennen of hebben Skype jullie zelf ook al?

Liefs,
dhinivh

Share
Previous Post Next Post

You may also like