Follow:

Bij de Gynaecoloog

Ten eerste wil Ik aan myn lieve schoonmoeder heel erg bedanken om naar Gynaecoloog mee te gaan :blowkiss: hoewel Zij ziek is (probleem met haar rug door verkeerde houding), ging myn lieve schoonmoeder toch vanmiddag mee met mij naar Gynaecoloog. Mam.. Beterschap! Snel beter met uw rug! En nogmaals bedankt :blowkiss:

Kwart voor half 2 waren wij gewoon op poliklinik zoals wij de afgelopen dagen vaak daar zatten en toen de verpleegkundige vroeg wat voor afspraak hebt, zaten wij op de vekeerde plek. Wij moesten naar Gynaecoloog, Stom van mij dat Ik niet goed gelezen. En dus gingen wij gelijk naar Gynaecoloog en veel mensen al te wachten. Maar gelukkig na aanmelding bij de balie, werd Ik geroepen.

Na gesprek met allerlei informatie te horen, kreeg Ik echo. Daar kan Ik het hartje klopten. Zo…bijzonder om te zien. Verder vertelde de dokter over combinatie test, maar eerst moest Ik nu bloedprik doen (ongeveer 5 of 6 flesjes en een bakje plassen).

Hieronder 2de foto/echo van onze baby :love:

Ten tweede wil Ik aan myn lieve bezoekers voor jullie lieve reactie op blogpost van gisteren. :blowkiss:

[note]Afspraak op 9 sept`09 om 9.15 Echo + combinatie test (verzet op 8sept`09 om kwart over 2 want de dokter heeft morgen afspraak) , 11 sept`09 om 15.30 en op 2 nov`09 om 8.30 Echo 20 weken[/note]

Hebben jullie ook combinatie test of andere test doen (bij de zwangere vrouwen)?

Liefs,
dhinivh

Share
Previous Post Next Post

You may also like