Follow:

Smashbox bij de Gulle Gaper in Dordrecht


Een tijde terug zag ik merk Smashbox in de winkel “de Gulle Gaper en was van plan aan jullie laten weten. Misschien is het leuk als jullie toevallig in Dordrecht 😉 En toen durfde ik niet aan de verkoper te vragen om foto`s te maken. Maar vandaag doe ik het wel met zenuwachtig heb ik aan de verkoper om foto`s te maken voor mij site en gelukkig kreeg ik toestemming. Wel was druk dus ik heb geen tijd om hem te bedanken. Nou volgende keer als ik naar deze winkel binnenlopen. Via my site ga ik nu hem bedanken. Bedankt! Genoeg bla…bla…jullie kunnen nu naar de smashbox producten staren. En de prijs €5 per stuk….leuk toch. Nu naar de foto`s..klik verder

Ik heb deze merk toen via Lushiousbabe besteld, review van een product die ik al heb. Nu kan ik direct in de winkel kopen :yay: :dance:

Ken/gebruik/zoek je al deze merk? ben je van plan om te kopen dan nu kan je bij de Gulle Gaper kopen! Maar ik heb geen idee of er andere Gulle Gaper winkels in jullie stad.

Share
Previous Post Next Post

You may also like