Follow:

Vriendschapsarmbandje – Good2get.nl


Vriendschapsarmbadnjes zijn al bekend toen ik nog jong was, had ik ooit zelf gemaakt nu ben helemaal vergeten hoe en bovendien wist ik niet dat vriendschapsarmbandje genoemd. Ik ben benaderd door Anouck van Good2get om hierover te schrijven en ik mocht zelf een armbandje uitkiezen.


Ik heb er 2 armbandjes (Zig-zag armband €3.00 en Stoere armband €3.00 per stuk.) en voor mij en de andere die van leer is eigenlijk voor mannen. Dus voor myn man want voor Djess nog te groot en beetje hard. Maar voor mij ook ziet er mooi uit (zoals op foto hierboven). De leer armbandje is nu voor mijn man. Stoer armbandje voor mannen/jongen. Beide armbadjes vind ik stoer en ik draag hem nu elke dag maar neem ik niet onder de douche mee.
De armbandjes zijn geïnspireerd door reizen en dat betekent dat het assortiment van Good2get steeds veranderd. Ieder land heeft zo zijn ambachten, patronen en tradities. Alle armbandjes zijn handgemaakt met plezier en liefde. Daar kan je niet alleen armbandjes maar ook tassen, ringen en nog veel meer. Neem Good2get kijken om gehele collectie te bekijken en bestellen.

Op Good2get kan je unieke handgemaakte producten bestellen. Betaal methode met paypal en iDeal.

Share
Previous Post Next Post

You may also like