Follow:

Squalan 100% plantaardige gezichtsolie

 photo 2015Squalan1a_zps2fb3bd61.jpg
Veel mensen zijn meer bewust om meer gezond leven te bouwen. Veel bewegen, geoznde foods en ook in de beautygebied. Vandaag ga ik kennis maken met Squalan 100% plantaardige gezichtsolie met oer-ingrediënt.

Over Squalan – Squaleen is een vetachtige substantie die door zowel mensen als dieren en planten zelf geproduceerd wordt. De eerste organismen op aarde bestonden voor een groot deel uit squaleen. Bij de geboorte is het percentage squaleen in onze huid hoog, maar dit neemt af naarmate we ouder worden. Rond ons dertigste maken we er zelf nog maar zo weinig van aan dat het huidverouderingsproces begint.

Squaleen zorgt voor flexibiliteit en soepelheid van de huid, is uitzonderlijk hydraterend en heeft het vermogen diep in de huid te dringen. Squaleen trekt snel in en maakt de huid zacht en geeft een glad, niet-vettig gevoel. Daarnaast werkt het verzachtend voor mensen met huidproblemen zoals eczeem, psoriasis en rosacea. Het herstelt de beschadigde huid, helpt de huid zijn natuurlijke elasticiteit te behouden, en vermindert ouderdomsvlekken. Het Squaleen in onze producten is 100% afkomstig uit ECOCERT goedgekeurd suikerriet.
Bron : Squalan.com

 photo 2015Squalan1aa_zps129b3950.jpg

Squalan Pure €39,95 is een luxe, verzachtende olie die lijntjes en rimpels vervaagt en de elasticiteit en glans van de huid herstelt. Deze olie is geschikt voor elk huidtype, zelfs voor de overgevoelige huid en voor mensen met huidklachten zoals eczeem – Bron : Squalan.com

Squalan Moisturizer €49.95 bestaat uit Squalan Pure met een toegevoegde olie die het vocht in de huid 24 uur vasthoudt voor een extra hydraterende werking. Deze gezichtsolie is uitermate geschikt voor de rijpere en vochtarme huid. Bron : Squalan.com

Squalan Moisturizer bevat twee olieen Squalane (olie uit suikerriet), Isostearyl isostearate (de puurste olie uit de Brassica Napus plant). Squalan Pure bevat voor 100% uit suikerriet.

Beide olien smeert in ochtend en in de avond op een schoon gezicht. Na een paar minuut intrekken kunt je gelijk make-up aanbrengen. Het smeert makkelijk en geen olieachtig achter laten (helemaal goed ingetrokken), geen glimmen van olie ofzo. Het maakt mij gezicht super zacht en egale en gezonder er uitzien. Ik smeert deze beide olieen met of zonder dagcrem/nachtcreme en ze werken super fijn. Deze beide olieen werken super goed voor mijn huidsgezicht. Als ik in de morgen wakker word, voel ik mijn gezicht heerlijk zacht aan. Heerlijk!

Je deze producten in de sample formaat uitproberen 10ml €14,95 per stuk of in een set van twee Squalan Pure en Moisturizer 10ml per stuk €24,95 per set. Te bestellen op Squalan webshop. Je kunt met paypal of iDeal betallen.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like