Follow:

Tag: De 7 Schoonheden

Door blogvriendinnen Jorien, Mandy en Rinah kreeg ik deze tag. Hier moet ik 7 schoonheden van me zelf opnoemen. Oeh…dat is best lastig en ik denk dat maar ik vind wel iets 😉 Benieuwd… dan klik maar verder 😀

1. Myn huid…ik heb lekker zachte huid. Wel graag bodylotion opsmeren na gedoucht dan voel ik me meer heerlijk zacht aan en fris gevoel.
2. Myn tweeling bergen (nu veranderd vorm sinds BV geven, maar ik vind het niet erg). Ik heb mooie maat tweeling bergen, niet te klein maar ook niet te groot (Thank you to Allah om my gebeden verhoord). En tijdens BV komen er veel genoeg melk voor Djess en dat ben heel erg blij en geniet van moederschap.
3. Myn platte buik en ook na bevalling.
4. My huidkleur is niet donker maar ook niet te wit.
5. Kuiten..vroeger had ik geen kuit en nu wel 😀
6. My gewicht…vroeger had ik minder dan 40 kg en nu boven 40kg
7. Fail…ik heb geen idee wat nog…sorry

Neem maar over als het leuk vindt en blog hebt

Share
Previous Post Next Post

You may also like