Follow:

Foto`s Bapak sakit

BpakSakit
Eindelijk heeft mijn oude zus tijd voor haar zelf en even achter pc om foto`s van Bapak in haar facebook te uploaden. Ja.. ik heb haar gevraagd om foto`s te maken want ik wil mijn vader zien (eigenlijk wil ik niet zielige foto`s van Bapak zien). Toen ik deze foto zag, moet ik echt huilen…echt zielig en ook ibu…sing kuat Ibu

Maar deze maand is Bapak`s chronische maag weer terugkomen. Mijn oude zus vertelde mij dat zijn saluran air kencing infeksi. Nu ligt Bapak in andere ziekenhuis met complete appaartaen maar het zou wel duur zijn. Daar Bapak heeft door de dokter onderzocht. Bapak`s conditie is zwak door oud leeftijd, zijn ginjal, zijn hart en bloed. Omdat Bapak echt zwak is dus de dokter weet het nog niet of Bapak moet geopereerd worden. Als Bapak niet geopereerd wordt, wil ibu Bapak gewoon thuis zorgen, als in ziekenhuis kost money natuurlijk…..miljoenen roepia (Indonesisch: rupiah) zou kosten. Natuurlijk helpt ik de financieel. Ibu, mijn oude zus en ik verzamel alles wat wij hebben. Dus ik hoop dat Bapak niet lang in ziekenhuis blijft liggen. Only God know wat er zal gebeuren! Maar hopen..hopen..en hopen.

Ik wil mijn oude zus en mijn zwager bedanken voor Bapak en Ibu alles te regelen en zorgen. Stertke Ibu, Mbak en Mas Tri. Ik kan maar vanaf hier bidden.
BpkSakit

Share
Previous Post Next Post

You may also like