Follow:

Tea tree & peppermint foot pack

Tea tree & Peeppermint foot pack
Al van plan dat ik aandacht aan voeten geef maar in praktijk mijn voeten krijg van mij altijd de minste verzorgen. Al een tijdje heb ik twee voetverzorging dan besloten een van twee gebruiken. Want ik wil mijn voeten niet alleen in de zomer maar ook nu lekker verwennen. Vandaag vertel ik je over een Foot Pack Tea tree & peppermint. Lees je mee


Tea tree & peppermint foot pack
Tea tree & Peeppermint foot pack
De foot mask zit in een sachet en wanneer je de sachet opent, vind je twee maskers in één. En je ruikt het gelijk naar mint en tea tree geurtje, heerlijk. Ik hou van mint geurtje. De buitenkant van de footpack is zachte plastik en de binnenkant er lag nog een soft dunne stofje en vochtig. In dit product bevat Shea butter, Ginkgo, Almond, Te Tree, Peppermint en Vitamine E. Na ongeveer 20-25 minuten je voeten in deze zakje, hoeft je niet je voeten af te wassen. Het voelt mijn voeten heerlijk zacht, verzorgen en warm door de peppermint.

Tea tree & Peeppermint foot pack
Ik ben tevreden met dit product. Mijn voeten zien er verzorgen uit en heerlijk geurtje heeft dit product. Ik kocht deze bij bigbazar of Action. Die twee winkel kan je dit product kopen. Prijs €2,29

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply Layla

  Dit kende ik nog niet… ik gebruikte vroeger die van de kruidvat

  26 February 2018 at 20:54
 • Reply Mieke | mieksmind

  ohnee dit vind ik helemaal niks haha, ik scrub alleen mijn voetjes soms
  Mieke | mieksmind´s last blog post ..Bloggersdag Leuke Hotspots Eindhoven 2018

  26 February 2018 at 17:12
 • Reply Natalie

  Ik heb onlangs een gelijkaardig voetenmasker gebruikt, ik vind de sokjes eigenlijk wel heel handig in gebruik!

  25 February 2018 at 20:01
 • Reply Petra

  Ohh dat moet ik ook eens doen. Mijn hardloopvoetjes kunnen wel wat liefde en verzorging gebruiken!

  23 February 2018 at 12:24
 • Reply Manon

  Zoiets moet ik vaker doen voor mijn voeten omdat ik elke dag gigantisch veel loop!

  23 February 2018 at 07:49
 • Reply nicole

  Dit lijkt me een handig product om te gebruiken omdat je simpelweg die sokken moet aandoen!

  22 February 2018 at 15:24
 • Reply Mariëlle

  Super zeg! Ik wist helemaal dat je ze ook had voor je voeten. Dit lijkt me erg lekker en ga ik binnenkort eens proberen!
  Mariëlle´s last blog post ..Marrakech travel report – Day 4 – on our way to Agadir

  22 February 2018 at 09:50
 • Reply Batboy

  Ik verwen mijn voeten ook graag. Heb gelsokken van action ook heel fijn!

  22 February 2018 at 09:45
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge