Follow:

Fashion friday : Blauw overhemd Ruit

Hemd voor hemd
Op mij blog deel ik niet alleen beauty, fashion voor kids en dames maar ook voor heren. Vandaag is dus aandacht items voor heren/papa`s. De item die ik aan jullie ga laten zien en vertel ik over een overhemd voor heren. Lees je mee

Overhemd

Hemd voor hemd
Dit mooie overhemd gaat mijn man voor speciaal gelegenheid dragen. Maar wel liever met iets rustige patroontjes. Een tijdje terug mocht ik van heren webshop een overhemd uitkiezen. Licht blauw kleur staat goed en mooi bij hem. Dit overhemd heeft een mooie kleine ruit patroontje.

Herenmode

Als ik naar kledingkasten kijk, zie ik dat ik de meeste kleding heb. Zoals jullie waarschijnlijk ook weten dat de meeste mannen niet zo van winkelen houden, maar geen zorgen want je man kan online shoppen bij overhemden bijvoorbeeld. Hemd voor Hem is een webshop voor heren. Op de webshop zijn er verschillende merken beschikbaar zoals het merk Cavallaro shirts, Profuomo, Giordano en nog veel meer andere merken.

Hemd voor hemd
Naast verschillende overhemden, de strijkvrije overhemden zijn er ook andere herenmode beschikbaar zoals polo`s, truien, ondergoed en parfum. Wat fijn is dat er strijkvrije overhemden dat is zeker heel fijn voor alle moeders. Je hoeft het niet de overhemden te strijken, Yay! Doe je ook online winkelen voor je man?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like