Follow:

Tekst ringen – Names4ever.nl


Waarschijnlijk weten jullie al Names4ever, als nog niet Names4ever is een webshop die gespecialiseerd in naamsieraden! o.a. naamkettingen, naamhangers, baby bedels en nog veel meer.

Een paar dagen geleden werd ik door benaderd door de webshop names4ever en ze zei een nieuw assortiment toegevoegd : Ring met teksten. Met blijheid is my antwoord ja natuurlijk want ja…ik hou ook van sieraden. De ring heb ik al ontvangen.De ring zit in stevige zwarte doos, wel ontving ik gebroken deksel maar de ring gelukkig niet. Ondank dat de doos stevige genoeg is om de ring te beschermen. De doos past gewoon door brievenbus.


De ring zit netjes in de doos hoewel gebroken deksel is. De tekst op de ring is echt netjes en mooi gegraveerd. Je kan zelf eigen persoonlijk tekst verzinnen. Names4ever graveert persoonlijke teksten aan de buitenkant van zilveren tekstringen! Kies uit 2 modellen ringen: bol of vlak. Beide modellen zijn verkrijgbaar in 3 breedtes : 4mm, 6mm en 8mm. Er is keuze uit maar liefst 6 verschillende lettertype. Het formaat van het lettertype is afhankelijk van de breedte van je ring. In de breedste ring, 8mm, zijn de letters groter dan in de smalle modellen (4 en 6 mm). Dit houdt ook in, dat ondanks het model van de ring breder is, er minder letters in de ring gegraveerd kunnen worden.

Die van mij heb ik een bolle ring gekozen met 6mm (breedte) en maat 17 (wijsvinger). Ik heb de letter Typewrite gekozen en alt+3 ? tussen de tekst. De tekst op de ring is Dhini.nl. Voor de zilver tekstring betaal je € 59,95

Zoek je sinterklaas cadeau, voor je vriendje/geliefde, verjaardag of voor jezelf. Twijfel niet, bestel de tekstring(en) vandaag nog op Names4ever.nl

Share
Previous Post Next Post

You may also like