Follow:

Tip : Plastic hoesje voor je camera

Vandaag snowing en ik vind het best leuk en graag even naar buiten en foto`s schieten maar mijn camera wordt nat door het sneeuw. Ergens heb ik ooit gelezen en misschien is het leuk voor jullie als een tip als je in het sneeuw of in de regen foto`s wilt maken. Met plastic kan je je camera beschermen tegen regendruppel en of het sneeuw vlokken. Het palstic kan je in je huis vinden (plastic voor je boterham of voor je je food bewaren). Knijpt of maakt holletje voor je lens. Klaar! Nu kan je naar buiten in de regen of in het sneeuw foto`s maken. Voor mij is fijne tip voor mijn camera, alleen toch is het best lastig mijn ogen op de viewfinder door plastic eromheen de camera. Hier moet ik even wennen en oefeningen met hoesje in mijn camera.

Ken je al deze tip?

Tip

Untitled

Share
Previous Post Next Post

You may also like