Follow:

Trima kasih banyaaaaak Jakob!

Jullie heeft al waarschijnlijk gelezen op my vorige blogpost over kado voor myn familie die Jakob (onze buurman)  heeft meegegeven. En…

Vanmiddag kreeg ik sms van myn oude zus “Hoe kan ik de spelletje stoppen?” en dat betekent “myn oude zus heeft de mini laptop/notebook ontvangen”. Zo blij om te horen…Ik sykpe gelijk want my beltegoed is op…Ze vertelde dat het met met de spelletje stoppen…ik moet veel leren en oefeningen. Verder heeft myn oude zus ons filmpje gezien…ja ik heb via webcam filmpje gemaakt…filmpje met Djess, Arjo en ook over de tas voor de laptop.

Morgen gaan myn oude zus met haar fam. (elke weekend) naar myn ouders langs bezoeken en natuurlijk voor Djess`s album foto, Djess`s fotos en mayonaise brengen/geven.

En op maandag ga myn oude zus naar telkom voor internet zodat wij online skype (videogesprek) kunnen doen. Oh….ik ben zooooooooooooooooooo blij…blij…blij en wil zo snel mogelijk videogesprek doen.

Nogmaals bedankt Jakob dat ik die mocht meegeven.

Fijne avond en weekend allemaal!

Share
Previous Post Next Post

You may also like