Follow:

TRIND Caring Colors – Pastels spring 2012


De nieuwe Trind limited edition Caring Color voorjaarskleuren. De kleuren sluiten uitstekend aan bij de pasteltrend uit het modebeeld voor voorjaar/zomer 2012. Vandaag ga ik jullie vier Trind zachte pasteltinten zien : bright pink, pastel pink, pastel lilac en lavender blue. Ze zijn echt prachtig pastel kleuren. Wij gaan nu naar prachtige pasteltinten bewonderen.


CC 146 - bright pink

CC 147 - pastel pink

CC 148 - pastel lilac

CC 149 - lavender blue

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=suW4kHXylsI[/youtube]

Ze zijn prachtig pasteltinten (ja i know, ik blijft dat zeggen). Door deze collectie krijg ik lente kriebels. Ze hebben fijne kwastje, behalve die van pastel pink, is de kwastje helaas iets beetje niet goed, maar gelukkig is hij nog fijn in gebruik. Ik heb allemaal in twee laagjes gedaan. Ze drogen allemaal best snel. Als je van pastelkleuren houdt, zijn deze collectie is voor jou.

De limited edition Caring Colors voorjaar verschijnen naast de 24 reguliere kleuren en liggen vanaf maart in de winkels. Trind Caring Colors (alle kleuren) zijn € 9,95 p.st. Te koop bij Etos, DA en Douglas. Voor de dichtstbijzijnde verkooppunten, zie Trind.com

Welke pastelkleuren spreek je aan?

Share
Previous Post Next Post

You may also like