Follow:

Webshop : notonthehighstreet.com


Ik heb leuke webshop ontdekt Notonthehighstreet Daar kan je prachtig sieraden, home decoraties, producten voor baby, Fashion voor dames en mannen en ook voor leuke dingen cadeautjes. Vandaag wil ik aan jullie mijn prachtige sieraden showen. Nieuwsgierig….kijk maar verder.
Alle eerste laat ik jullie een Silver Heart Bracelet With Freshwater Pearls zien. Deze prachtige armbandje kost £29.50. Al lang wil ik zo`n witte parels armbandje hebben en nu heb ik hem. Prachtig armbandje met hartje bedeltje erbij hangen. I love it.


Yes! I want love hangertje hebben en nu kan ik hem hangen. Niet alleen love vorm maar staat ook gedrukte love lettertje en er ook een roosje bij. De roosje is van harde papier. Silver Tone ‘Love’ Heart Necklace (short) kost £10.

De sieraden verpakt in mooie doosje. De doosje werd wel plat maar de sieraden is nog prima uit. Als ik op Notonthehighstreet aan het rond kijken ben, wil ik ze allemaal bestellen. Ja…want daar zie ik niet alleen prachtige sieraden maar ook andere leuke dingen. Ik zou zeggen…ga naar not webshop om gehele prachtig dingen rond te snuffelen?! Verwen voor je zelf of voor cadeautje geven. Betaalmethode kan je met Switch, Visa, Delta, Maestro, MasterCard and American Express.

Ik hoop het wel dat de betaalmethode met pay pal mogelijk is. Ken je deze webshop?

Veel shopplezier!

Share
Previous Post Next Post

You may also like