Follow:

Trind nagelverzorgings producten

 photo TrindNagelverzorging1a_zpsc5a19692.jpg
Mooi nagels wil iedereen natuurlijk hebben. Hier heb je natuurlijk nagelverzorging nodig voor je nagels. Vandaag ga ik Trind nagelverzorging showen. Meer …

 photo TrindNagelverzorging1aa_zps11d77bcb.jpg
V.L.N.R. Nail balsem, Nail Repair, Nail Brightener, Top Coat Mat en Nail Ridge Filler.
 photo TrindNagelverzorging1bb_zps9dff5c95.jpg
Mijn origineel nagels
 photo TrindNagelverzorging1b_zps90e2894a.jpg
Trind Nail balsem is de perfecte hydratatie voor gebroken, splijten en scheuren nagels. De nail balsem bevat natuurlijke vochtinbrengers en hij is vetvrij. Mijn nagels zien nu gezond uit na een paar dagen gebruiken. Voordat naar bed breng ik hem aan op mijn nagels.

Na nail balsem kan je daarna Trind Nail Repair aanbrengen voor zacht en broos nagels hebben.

 photo TrindNagelverzorging1c_zpsfa15a0f3.jpg
Trind Nail Brightener geeft je nagels een verfrissende look. Na ik Trind Nail Balsem heb aangebracht, bracht ik daarna Nail Brightener. De substantie is fijn en het brengt makkelijk aan op je nagels. Mijn nagels zien er nu glans en fris uit. Voor fantastisch resultaat kan je daarna met Trind Nail Repair aanbrengen. Zoals hierionder

 photo TrindNagelverzorging1d_zpsd461f964.jpg
Trind Nail Repair Natural is een effectieve nagelversterker voor streke en soepele nagels. Ik merk dat mijn nagels nu sterkt maar wel soepel. De substantie is prima en het is makkelijk aan te brengen. Soepel is het echt wel want ik kan makkelijk mijn nagels gewoon knippen als ik mijn nagels te lang vind. Als te sterk is het best lastig om te knippen (ik heb ervaring mee). Het duurt best zeer! Gelukkig zijn nu mijn nagels soepel maar sterkt genoeg.

 photo TrindNagelverzorging1e_zps14ee9a25.jpg
Trind Ridge Filler is een base coat die zorg dat de nagels glad, egaal voor het aanbrengen van nagellak. De substantie is vrij dik (voor mij persoonlijk) daardoor is het lastig aan te brengen. Gelukkig is het resultaat wel glad en egaal eruitzien.

 photo TrindNagelverzorging1f_zpscb1f7384.jpg
Trind Top Coat Matt geeft de nagels een matt effect. In deze top coat bevat actieve ingrediënten om de nagels extra te verzorgen. Met Top Coat Matt kan je variëren effect geven.

Trind nagelverzorging producten zijn superfijn. De substantie van de nagelverzorging zijn fijn behalve Trind Ridge Filler mocht iets een beetje vloeibaar.

Trind producten zijn o.a. verkrijgbaar bij Etos, DA, Douglas en de Bijenkorf of kan je ook op Trind webshop zelf bestellen.

De nieuwste Trind poducten in de gaten houden, volg Trind social media op facebook, twitter

Share
Previous Post Next Post

You may also like