Follow:

Unboxing : Fitbox Foodybox 2021

2021-Foodybox8a

Hoi..hoi…! Een paar dagen geleden ontving superleuk pakketje namelijk FitBox. In de Fitbox zit er vol nieuwe, gezonde en verrassende producten. Vorige jaar heb ik ook de Fitbox Foodybox mogen ontvangen en ik ben tevreden over de inhoud en de inhoud uit deze Fitbox vind ik ook mooi. Kijk je dus gauw mee .Samen met mijn zoon ga ik de inhoud aan jullie laten zien. Kijk je mee

2021-Foodybox8abb OceanSpray
Verkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo, Plus en Jan Linders voor €1,75 (1 liter)
Ocean Spray® Cranberry 0% suiker toegevoegd heeft de unieke verfrissende smaak van de cranberry, zonder toegevoegde suikers. Lekker hydraterend en verfrissend op elk moment van de dag, gekoeld of met ijsblokjes. Ook verrassend verfrissend in een gezonde smoothie of mocktail!

– Bevat alleen van nature aanwezige suikers en slechts 10 kcal per 100 ml
– Zonder conserveermiddelen, kunstmatige kleur- en smaakstoffen
– Cranberry vruchtendrank met zoetstof (sucralose)

Cranberry Blueberry
Ocean Spray® Cranberry Blueberry combineert de frisheid van cranberry met de fruitigesmaak van de bosbes.
– Vernieuwde receptuur zonder stevia
– Bevat 40% minder suiker dan andere cranberry dranken op de markt
– Zonder een conserveermiddelen, kunstmatige zoet- en kleurstoffen
– Is rijk aan antioxidant Vitamine C


BerryBrothers
Rode bessen, Verkrijgbaar bij Albert Heijn
Doorschijnend donkerrood van kleur, stevig van structuur, zoetzuur van smaak, een bron van vitamine C en met passie en door middel van de meest moderne technieken óp ruim 70 hectare geteeld; dat is het paradepaardje, de rode bes.

Geteeld, verpakt en verkocht vanuit Berrybrothers. Een familiebedrijf uit Roggel, Limburg. “Als familiebedrijf geloven wij in het optimaal genieten van heerlijk zachtfruit. Wij garanderen smaak en topkwaliteit, omdat wij als familie met onze jarenlange kennis en ervaring gepassioneerd onze rode bessen, frambozen, blauwe bessen en bramen telen in eigen huis. Wij beloven met trots Berrybrothers, zachtfruit geteeld met passie.”

Teisseire
Teisseire 0% Passion Fruit Martini. Verkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo, Plus en Jan Linders voor €2,99 (716 gram).
Na het succes van de Mojito en Pina Colada heeft Teisseire er dit jaar 2 nieuwe cocktail smaken bij, namelijk; Passion Fruit Martini en Orange Spritz. De Teisseire 0% Passion Fruit Martini heeft een zeer flitsende oranje kleur, wanneer je deze aanlengt met water wordt hij licht troebel. In de mond onthult zich de smaak van de fruitige passievrucht en de limoen met zijn lichte zuren versterkt de smaak. Subtiele tonen van vermout en vanille voegen complexiteit toe aan deze fruitmix.

Zwarte Knoflook
Zwarte knoflook in bol en gepelde teentjes. Verkrijgbaar bij Delicatessenwinkels en via www.hippocreates.nl voor €2,99 (per bol) en zwarte knoflook gepeld voor €5,99 (50 gram)
Zwarte knoflook is een smaakbom die in elke keuken thuis hoort. Je gebruikt dit om al je gerechten een gezonde kick te geven. De smaken laten zich het beste omschrijven als umami; zoet met een zuurtje. Lekker als gezonde snack, ingrediënt of toevoeging op je gerechten.

Elke Melk
Melk van één koe! . Verkrijgbaar bij Albert Heijn voor € 1,39 (800ml)
Elke Melk is melk per koe verwerkt en verpakt binnen 10 minuten na het melken. Uniek in de wereld op de volgende punten:
Ongekend vers verwerkt binnen 10 minuten, normaal 3,5 dag! Elke melkbeurt 100% gecontroleerd, dat is 900x vaker dan normaal, super zuiver dus! Minimaal bewerkt en puur natuur, dat bewijst de roomkraag op de melk!
Een prachtig geïllustreerde boekje over Elkje 5! meegeleverd. Deze boek is voor kinderen maar ook interessant voor volwassenen. Op sommige pagina’s zitten QR codes die je kunt scannen voor bijbehorende/relevante filmpjes. 2021-Foodybox8abbb 2021-Foodybox8ac Food Fellows
Tomato Base & Pasta Sauce. Verkrijgbaar bij Hoogvliet, Dirk en Dekamarkt voor €1.96 (Tomato Base) en €2,49 (Pasta Sauce)
Wij zijn Food Fellows. Een eigenzinnig stel kameraden met smaak. Dat van lekker en gezond eten houdt. De sauzen zijn gemaakt van de lekkerste geredde groenten. Ze zijn 100% natuurlijk, bevatten minimaal 90% verse groente en zijn laag in zout, suiker en vet.

De sauzen van Food Fellows zijn niet alleen heel lekker en duurzaam maar ook heel makkelijk in gebruik. Zo heb je in no-time een maaltijd met veel groenten op tafel en ga je ook nog eens voedselverspilling tegen. Zo is de Tomato Base veelzijdig in gebruik en ideaal als basis voor soep, saus en pizza. Met de Pasta Sauce heb je snel een lekkere pasta of lasagne op tafel.

Geweldig producten! De ocean spray zijn nu al op. Mijn zoon vindt beide smaken lekker, ik vind zelf de de cranberry blueberries lekkerder. love dat elkemelk in deze box inzat. De elkemelk is echt lekker puur van smaak, deze kenden wij al want ook zat in vorige fitbox foodybox. Alleen deze keer konden wij niet opdrinken en de fruit niet opeten want ik ben te laat openen vanwege geen tijd 🙁 dus volgende keer ga ik het pakketje openmaken want er zat de producten die moet gelijk in de koelkast bewaren. Weer wat geleerd van mijn eigen fout. Verder ben ik erg tevreden met de inhoud in deze fitbox foodybox 2021. Welke producten zijn jullie al bekend?

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

bevat affie links
Share
Previous Post Next Post

You may also like