Follow:

Unboxing Glossybox Januari 2012


Mijn eerste Glossybox is vandaag binnen en ik wil toch meteen aan jullie zien. De thema van de doos is een Valentijns thema in verband met 14 februari. De doos zelf vind ik mooi zo met het knalroze en zilvergrijs strikje.
We gaan kijken naar de producten van deze maand 😉

Dr. R.A. Eckstein Carotin Feuchtigkeits Crème – Full Size 50ml. €22,40
De crème verzorgt de vochtgehalte van huid. Voor de normale tot droge huid. Droogheid van de huid wordt veroorzaakt door twee tekortkomingen, die verband houden met elkaar: een tekort aan huidtalg en vocht.

L’Occitane Cherry Blossom shower gel – Full Size 250ml. €13,00 ( 75ml. in Glossybox)
Een heerlijke douche gel. Laat de huid heerlijk geuren met het frisse, zoete parfum van kersenbloesem.
Hier heb ik ooit in de winkel in Maastricht geroken en ik vond het erg leuk. Helaas heb ik toen niet gekocht. Maar nu zit er in de doos en helemaal geweldig.

Redken Forceful 23 spray – Full Size 400ml. €20,50 ( 75ml. in Glossybox)
Deze super strength finishing spray geeft elk kapsel extreme lift en controle. De spray bevat de exclusieve Shine-charge technologie en biedt 24 uur bescherming, heeft een anti-frizz werking en creëert een glanzend finish!

Maria Galland Hydra Lift Yeux 100 – Full Size 15ml. €45,00 ( 5ml. in glossybox)
Oogverzorging met innovatief stamcelextract van Maria Galland. Revolutionaire ingredienten, getest door oogarsten en bijzonder goed verdragen. De verzorging maakt rimpels minder diep en bestrijdt wallen en kringen.

Golden Rose Jumbo Eyeshadow Pencil 206 – Full Size €6,95
Het is een oogschaduw potlood waarmee je super snel een complete look kan creëren. De kleur is niet mijn kleur eigenlijk maar het is mooi goud met beetje glitter. Je kan hem gebruiken als een crèmebasis zodat de oogschaduw lang blijft zitten.


Glossybox spiegeltje erbij als extraatje. Lekker plat dus handig om mee te nemen in je tas.

Ik ben toch blij dat heb hem besteld want er zitten mooi producten in de mooi stevige doosjes. De boxen zelf kan je bewaren en gebruiken voor je spullen of voor als een cadeau.
Glossybox € 12,50 per maand inclusief verzending . Wat vind je de Glossybox van deze maand?

Share
Previous Post Next Post

You may also like