Follow:

Unboxing : L’Oréal producten

Loreal producten
Yeah! Tijd om te unboxen. Het is zo leuk om te doen. In de box zitten er aantal make-up producten van het merk L’Oréal. Vandaag ga ik stuk per stuk aan jullie laten zien. Kijk je mee

L’Oréal Color Appeal Quad Pro Eyeshadow – 358 Milla €10,95

Loreal productenLoreal producten
Eerste L’oreal make up is een oogschaduw palette L’Oréal Color Appeal Quad Pro Eyeshadow. Deze oogschaduw palette is een Quad Pro – Blue Eyes. Op het label van het verpakking staat 358 Milla, aan de achterkant van het verpakking vind je instructie hoe je je ooglooks mee creëren. De kleur van de verpakking kan je zien door doorzichtige deksel in de vorm van plek waar je oogschaduw kan aanbrengen. Wat ik mis van dit soort mini palette is een spiegeltje. Er zit een min spons applicator.

Loreal producten
Er zitten drie kleuren “Donker Blauw, Blauw en grijs met glas effect” en zilver tint met shimmers die bedoel voor de hoek van je ogen. De donker blauw is echt pikdonker. De pigmentatie van de kleuren zijn redelijk goed en het blend is prima. Wel opletten dan best wel poederig vooral de donker blauw en de blauwe kleur. De zilver tint gebruik ik ook voor onder de wenkbrauw. Eerlijk breng ik nooit de hoek van de ogen een oogschaduw want het staat niet zo mooi bij mij. Maar toch wil ik dit wel proberen te gebruiken. En het is wel best heftig. Hier moet ik een beetje gebruiken. De kleuren van deze palette zou ik niet snel in maandje doen maar je kunt natuurlijk zelf ooglooks creeren met deze oogschaduw. En de palette is wel handig om mee te nemen. L’Oréal Color Appeal Quad Pro Eyeshadow is verkrijgbaar in 7 varianten.

L’Oréal Nuance Rouge Blush – 106 Ambre €8,95

Loreal producten
De volgende product is een L’Oréal Nuance Rouge Blush. Een simpel verpakking en dankzij de transparant ovaal vormpje op de deksel kan je de kleur van de blush zien. Op de achterkant van de verpakking vind je wat informatie.

Loreal producten
Wat ik leuk is dat er spiegeltje in zit. En natuurlijk een blush kwastje. Hoewel ik hem niet gebruik, is het wel toch handig, vind ik. De blush is fijn om te blenden en de kleur is ook mooi mat effect. L’Oréal Nuance Rouge Blush is verkrijgbaar in vier kleuren.

L’Oréal Super Liner Black’N’Sculpt Eyeliner – Extra Black €9,95

Loreal producten
Er zit een eyeliner L’Oréal Super Liner Black’N’Sculpt Eyeliner in de kleur extra zwart. De verpakking is simpel.

Loreal producten
Wanneer je de huls open, zie je de vorm van de apllicator is anders dan gewone eyeliner. De top van de eyeliner is rond vormpje. Dat is gek maar het werkt het fijn en de pigmentatie is heel mooi zwart. Wat ik jammer vind dat dit product niet waterproof is. Met dit eyeliner kan je groot wing maken of maak je eigen creatie.

L’Oréal Color Riche Gold Obsession Lipstick (Normale Uitvoering) – Ruby Gold €10,95

Loreal producten
De laatste product is een L’Oréal Color Riche Gold Obsession Lipstick. De lipstick zit in goudachtig huls.

Loreal producten
Wanneer ik de huls open trek, zie ik de prachtige rode mat lipstick. Maar toen ik op mijn hand swatch, heeft de lipstick glans effect. De textuur is romig/creamy en lekker zacht daardoor brengt gemakkelijk aan op je lippen.

Loreal producten
Fullface

Loreal Producten
Ik vond het erg leuk om de make-up producten te mogen ontvangen, unboxen en swatches. Heel erg blij mee met alle producten. Je kunt Make up kopen online, voor 23:30 uur bestel, ontvang je het de volgende dag al in huis!

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like