Follow:

NIVEA Sleeping Melt-in maskers

2019-Nivea-Sleepingmask5aa NIVEA introduceert drie sleeping maskers die je voor het slapen aanbrengt op het gezicht, de hals en het decolleté. Ik heb een NIVEA Q10Power Melt-in sleeping Masks en vandaag laat ik jullie weten wat ik ervan vind. Lees je mee

2019-Nivea-Sleepingmask5aaa

NIVEA Q10Power Melt-in sleeping Masks zit in een glas blauwe potje met gele tekst Q10 Power erop. Wanneer het potje open maakt, is er beschermingfolie. Het masker heeft fluweelzacht, denk aan dagcrème. De formule is verrijkt met 50% meer¹ coenzym Q10 en Creatine. Deze combinatie stimuleert de Collageen productie in de huidcellen². Q10 is een krachtig huideigen antioxidant en een natuurlijke verouderingsafweer. Tijdens uitrusten of je me-time laat het masker zijn werk doen. Dit masker is niet alleen voor gezicht maar ook voor de Nek en Decolleté. Op de verpakking vind je instructie wanneer en hoe ga je dit masker aanbrengen.
How to masker?
Stap 1: Reinig de huid grondig;
Stap 2: Breng het masker met roterende bewegingen aan op de huid van het gezicht, de hals en het decolleté;
Stap 3: Laat het product lekker intrekken en verwijder dan vlak voor het slapen gaan met een doekje het overtollige laagje van de huid. Let op: niet afspoelen!
Stap 4: Geniet van een goede nacht slaap en word de volgende ochtend wakker met een heerlijk zachte huid.

Ik breng hem in de avond voor het slapen gaan. Eerste keer verwijder ik het masker voordat ik het slapen ga (zoals de stappenplan) maar het masker is het mooi in je huid getrokken. De tweede keer laat ik het masker gewoon (niet met een doekje verwijderen) tot ik in de morgen wakker word. En ik merk met beide manier is prima. Maar de tweede manier vind ik toch fijner. Voor mij persoonlijk gebruik hem niet als masker maar wel als nachtcrème. Mijn huid voelt lekker zacht aan. 2019-Nivea-Sleepingmask5aaaa Een fijne masker voordat je het slapen gaat en geen gedoe met afspoelen. Twee tot drie keer per week een masker aanbrengen doet wonderen voor de huid. Het masker/crème tegen huidveroudering beoordelen is altijd lastig maar voor nu ben ik tevreden met dit product, je kunt hem gerust eens proberen.

De nieuwe NIVEA Sleeping Melt-in maskers zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en diverse drogisterijen :
– NIVEA Q10 Power Sleeping Melt-in masker (35+) – €16,99
– NIVEA Urban Skin Sleeping Melt-in masker (18+) – €9,99
– NIVEA CELLular Anti-Age Sleeping Melt-in masker (45+)– €19,99


Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Reply Frederique

  Op zich wel een goed concept maar ik gebruik zelden maskers.

  30 May 2019 at 21:11
 • Reply Natalie Vanheer

  Klinkt goed, maar ik denk dat de textuur voor mij iets té vet is. Ik gebruik namelijk liever gel texturen!

  24 May 2019 at 09:00
 • Reply Mandy

  Oh wauw! Deze wil ik zeker wel proberen, ik ga er opletten!

  23 May 2019 at 15:32
 • Reply kiki hasselton

  dit klinkt fijn. ik gebruik eigenlijk nooit producten van niveau, maar deze ga ik wel onthouden

  22 May 2019 at 12:34
 • Reply Melanie Hoogvliet

  Dit klinkt als een heerlijk maskertje voor het slapen gaan

  22 May 2019 at 08:21
 • Reply Jessie | Business Blog School

  Net als iedereen (lijkt het, hihi) spreekt vooral ‘niet hoeven afspoelen’ me erg aan. Ik vind maskertjes meestal teveel gedoe en daarom skip ik dat deel van mijn huidverzorging meestal. Ik denk dat Nivea hiermee de wens van heel veel vrouwen in vervulling laat gaan!

  21 May 2019 at 22:57
 • Reply Mama Isidore

  Lijkt me een erg fijn masker om te proberen. Wist niet dat ze voor verschillende leeftijden waren.

  21 May 2019 at 16:14
 • Reply Mariëlle

  Hmmm dit klinkt als een heerlijk masker zonder al teveel gedoe.Zo word ik zeker een schone slaapster.
  Mariëlle´s last blog post ..Nieuw: Spa Reine Subtile

  21 May 2019 at 12:14
 • Reply E.S.T.H.E.R.

  Handig zeg dat je het niet hoeft af te halen. Ik ben zelf alleen geen fan van Niveau. Gebruik enkel troepvrije producten op mijn huid. De geur van nivea producten vind ik wel erg lekker!

  21 May 2019 at 09:14
 • Reply nicole orriens

  Dit lijkt mij wel wat! Vooral omdat ik het gewoon ‘s avonds op kan doen en dan kan gaan slapen. Klinkt lekker makkelijk.

  21 May 2019 at 08:43
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge