Follow:

Unboxing : NewPharma beautybox

2018 New Pharma
Een tijdje geleden kreeg ik een pakket boordevol beautyproducten van de online apotheek Newpharma. De producten hebben ze voor mij in een box samengesteld. In dit artikel ga ik vandaag de unboxing en review ik stuk per stuk de producten. Lezen jullie mee!

Rober&Gallet showergel with fig bud extract (50ml)

2018 New Pharma
Dit heerlijk douchegel van Rober&Gallet zit in een tube. Zo benieuwd naar dit merk en nu kan ik testen. Het schuimt de showergel goed en wat heerlijk luxe geurtje. Alleen blijft de geur niet lang hangen. Na gedoucht breng ik daarna bodylotion zoals wat ik altijd doe. Een heerlijk douchegel.

Topicrem – A gentle scrub face & body

2018 New Pharma
Tweede product is een 2in1 product van het merk Tropicrem. Dit merk ken ik nog niet. Topicrem Zachte Scrub Gezicht – Lichaam zit in een girly roze wit tube. Deze scrub douchegel verrijkt met jojoba parels en bevat zonder parabeen. De scrub heeft een heel kleine scrubgedeeltjes en ook grove korreltje. De textuur is vrij licht en vloeibaar maar het is een fijne scrub voor je lichaam en ook voor je gezicht. In het begint was ik twijfel vom mijn gezicht te scrubben vanwege lekker geurtje maar ik ben erg benieuwd naar. Na voel mijn huid schoon en zacht aan voelen en ik verwacht het niet dat ook prima voor mijn gezicht. Ik verwacht het niet dat mijn gezicht Deze bodyscrub heeft een aangename geurtje. Ik ben dol op scrub producten. Met deze scrub face en body kan je 2 keer per week op een natte huid aanbrengen en masseren. Op het gezicht masseert het rond zacht. Voor Thuis zou ik wel deze 2in1 product gewoon voor mijn lichaam gebruiken want voor mij gezicht heb ik andere gezichtscrub. Maar voor onderweg is dit wel echt handig voor je lichaam en gezicht te gebruiken. Ideaal om op vakantie mee te nemen.

Vichy – A deep cleansing purifying gel 50ml

2018 New Pharma
In de beautbox New Pharma zit er een merk die ik al bekend Vichy. Vichy – A deep cleansing purifying gel zit in een tube van 50ml. Een handig formaat om mee te nemen. De reinigingsegel heeft aangename geur, het schuimt goed en het is makkelijk af te spoelen. Hij maakt mijn huid goed schoon en mijn huid fris aanvoelt. Ik ben er tevreden over.

Vichy – A Quenching mineral mask

2018 New Pharma
Naast de Vichy A deep cleansing purifying gel ontving ik ook een mineral mask van dit merk. Vichy – A Quenching mineral mask zit in een glas transparant potje. Het Verfrissend Masker is het eerste minerale masker verrijkt met het Mineraliserend Thermaal Water van Vichy en Vitamine B3, glycerine, menthoxypropanediol. Vichy belooft dat dit product werkt als een hydratiebooster, om een dorstige, onbehaaglijk aanvoelende huid te kalmeren. Het product heeft een fris geur en een aangename geltextuur die zuinig is in gebruik. De gel brengt makkelijk aan en 5 minuten laten intrekken en het restant inwrijven. Na met lauwwarm water afgespoeld voelt mijn huid heerlijk zacht, soepel aan en goed hydrateert de huid. Dit product is parabeenvrij. Ik ben zeer tevreden over.

Primavera Bioairspray

2018 New Pharma
Een heerlijke airfresh product van het merk Primavera Bioairspray, nog onbekende merk voor mij. Primavera Bioairspray zit in een bruine fles met spraysysteem. Het bevat 100% natuurzuivere biologische geur en geef je een ruimte de gewenste sfeer. Dit product ruikt heerlijk naar sinas/mandarijn (love deze geur), alleen de geur is niet zo sterk maar je kunt hem dagelijks (2 tot 3 keer per dag spray) gebruiken, voor in je kamer, werkplek, kantoor of plek waar je behoefte aan voor aangename geur.

Bioderma Sensibio H2O – A make-up removing micelle solution

2018 Biodermal
Bioderma is een merk die ik nog nooit geprobeerd. Bioderma Sensibio H2O – A make-up removing micelle solution zit in een transparant plastik fles met klikbaar dopje. Dit product bevat geen alcohol, parfum, parabenen en hypoallergeene. Zonder te boenen kan ik make-up gemakkelijk met een watje en deze removing micelle van bioderma te verwijderen, ook waterproof make-up. Het maakt grondig schoon, geen prik,geen vet en geen droog gevoel. Mijn huid is heerlijk schoon. Echt aanrader. Ik ben fan!

NewPharma Beautybox

New Pharma beautybox
Ik vond het erg leuk om deze box te mogen ontvangen en unboxen. Heel erg blij mee met alle producten. Ze zijn heel erg fijne producten. Ik ben fan van ze allemaal. Zo`n box zou ik regelmatig met plezier unboxen. Shop je deze producten op de webshop van Newpharma.

Liefs,
Dhini

Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like