Follow:

Unieke Gegraveerde Sieraden & Winactie

 photo 2017Kaya1a_zps1hudsjfw.jpg
Sieraden dragen zijn niet alleen om je outfit compleet te maken maar zijn er sieraden die grote emotionele waarde en vertellen een persoonlijk verhaal. Vandaag laat ik zien een mooi uniek en persoonlijk sieraden want de sieraden zijn met de hand gegraveerd worden met sierlijke schrijfletters. Wat nog leuk is dat je sieraden naar je keuze kunt winnen. Lees je gauw mee

 photo 2017Kaya1aaaaa_zpsvwzlfxys.jpg
Ik mocht een sieraden uitzoeken en ik heb gekozen voor een zilveren armbandje gravering en een lichtroze parel. Ik laat mij naam en de naam van mijn man met hartje laten graveren. Alle letters worden in sierlijke schrijfletters met hand gegraveerd. De lengte van deze armandje is 16,5cm. Deze ketting is gemaakt van door-en door .925 Zilver. Je kunt ook natuurlijk eigen tekst en de kleur van het pareltje naar je keuze kiezen.

 photo 2017Kaya1aa_zpsyijgox2r.jpg

WINACTIE

Ik mag een van mijn bezoekers sieraden t.w.v. €40 weggeven. Je mag de sieraden naar je eigen keuze bestellen. Ga lekker rondsnuffelen op webshop Kaya Sieraden

Wat moet je doen
– Laat een reactie dat je meedoet “Ik doe mee”

Het zou lief zijn als jullie mij op Bloglovin, Facebook like it.

De winactie loopt tot 26 june en de winnaar krijgt persoonlijk bericht. Succes!

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like