Follow:

Upcyling IKEA schoenenkast on budget

2020-Schoenenkast6aa

Voor onze schoenen, de meeste die van mij zijn in de schoenen rek. De schoenen rek hangt op de deur van de meterkast. Handig is het wel maar voor de view zien er echt rommelig uit. Ik ben dus echt zat met de schoenen rek. Vandaag laat ik je de opgeknapt schoenenkast zien. Kijk je meeWij zochten schoenenkast met wielen zodat als de meterkast moet gecontroleerd worden kan de kast makkelijk weghalen of als de kast wil verplaatsen. De schoenenkast naar ons wens nergens te vinden dus bedacht mij om zelf de wielen toe te voegen als de schoenenkast vinden. Wij zochten ook bij de kringloop en iedere keer check weggeefhoek facebook groep, wie weet heb ik geluk. En toen kreeg ik WA van de buurvrouw dat ze haar schoenenkasten gaat wegdoen en voordat weggooien vroeg ze mij of ik ze willen. Natuurlijk zei ik dan en tadaa de schoenenkast zijn nu bij ons en ik kan dus mijn idee in echt doen. Ik pakte de decoratiefolie die ik al een tijdje heb en dan aan de slag.Het resultaat is nu stuk rustiger. En de kleine schoenen rekje staat voorlopig daar. De andere schoenenkast in de gang, ook hetzelfde stijl opgeknapt. Ik ben heel erg blij mee. Volgende stap wil ik de kapstok veranderen, ideeën hebben wij wel, alleen geen idee wanneer zou het gebeuren. 2020-Schoenenkast6a

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Rekschoenen

Share
Previous Post Next Post

You may also like