Follow:

Home : Fire Flame Vuur Lamp

Fire Flame Vuur Lamp
Tegenwoordig zo veel varianten lampen onder andere deze Fire falme vuur lampje. De naam van de lamp is wel al anders. Ik heb zelf nog nooit van gehoord. Een tijd geleden mocht ik een “Fire Flame Vuur Lamp” ontvangen om te reviewen. En vandaag laat ik jullie deze van Fire Flame Vuur Lamp zien en vertel ik hieronder. Lees je mee

Fire Flame Vuur Lamp 1300K 3 Standen

Fire Flame Vuur Lamp
Fire Flame Vuur Lamp heeft anders vorm dan gewone gloeilampen. Wanneer ik deze lampje aan zet, zie je bijzonder lampje, denk aan vuurkorf maar dan deze zonder stank. Grappig om te zien. Deze lamp heeft 3 standen, deze zijn instelbaar door de lamp aan en uit te zetten. De formaat van de fitting van deze lampje is E27. Bij ons in huis hebben wij de meest kleine fitting. Ik probeer deze lampje in bureaulampje te gebruiken en het werkt prima. Deze lamp geeft voldoende licht en heeft warm licht. Het geeft dus een warm sfeer vooral als je deze lampje in je favoriete plek gebruiken. De kleur van de lampje denk aan open haard maar dan zonder houten of vuur nodig.

Fire Flame Vuur Lamp
Een bijzonder en mooie lampje, alleen wat minder is dat deze lampje een stuk duurder zijn dan een gewone gloeilamp. Wat Wat leuk is dat deze lampje voldoende licht geeft en het sfeer maakt warm gevoel. De kamer ziet er warm sfeervol uit. Heb je knus plek in je huis, is deze lampje zeker aanrader. Of je ben je op zoek naar LED lampen dan kan je terecht op webshop Thatsled want je kan de LED lampen daar bestellen. Naast LED lampen verkopen ze ook lampen in verschillende modellen en armaturen. Ook buitenverlichting vind je op deze webshop.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like