Follow:

Urtekram Coconut organic lijn

Urtekram Coconut
Een tijdje terug begin ik aantal beauty producten van het merk Urtekram gebruiken. In dit blogpost laat ik aan jullie de nieuwe Urtekram producten Coconut organic lijn zien. Benieuwd wat ik ervan vind? Lees je dan mee

Coconut Body Scrub organic €7,55 ( 150 ml )

Ingredients
Water, ricinus pearls, vegetable emulsifiers and stabilisers, almond oil*, shea butter*, aloe vera*, glycerine**, corn starch*, coconut oil*, polysaccharide, sweet orange oil*, perfume, sodium hyaluronate, hexapeptide-11, magnolia officinalis bark extract, vitamin E. * = organic ** = made using organic ingredients.

Urtekram Coconut

Urtekram Coconut Body Scrub organic zit in een tube met klikbaar dopje. Aan de andere kant van het tube vind je wat informatie. De Scrub wordt gemaakt van maagdelijk kokosoile organische, plantaardige schillen en hyaluronzuur, die in combinatie met het hexapeptide, werkt zeer verzachtend en stimulerend voor de huid. De geur ruikt naar zoete kokosnoot. Een beetje jammer dat de geur niet zo goed aanwezig. Maar het scrub is heel fijn en het schuimt goed. Na gebruik voelt mijn huid heerlijk zacht aan en gerevitaliseerd. Het best effect gebruik op vochtige huid en gebruik 1-2 keer per week. Daarna kan je body lotion aanbrengen van hetzelfde lijn of met je favoriete body lotion.

Coconut Shower Gel organic €5,29 ( 245 ml )

Ingredients
Water, coconut and corn sugar soap, coconut nectar*, aloe vera*, diglycerin, salt, perfume (natural essential oils and extracts), sweet orange oil *, vitamin E. * = Organic farming.

Urtekram Coconut
Urtekram Coconut Shower Gel organic zit in een pompverpakking, handig systeem. Het product bevat kokosnoot nectar, graan suiker, diglycerine, zeep en aloë vera. De showergel ruikt lekker licht zoete kokosnoot geur. Het schuimt voldoende. Na gebruik voel mijn huid lekker zacht aan.

Coconut Body Lotion Organic €5,29 ( 245 ml )

Ingredients
Water, plant-based emulsifiers and stabilisers, olive oil*, shea butter*, aloe vera*, glycerine**, corn starch*, apricot kernel oil*, coconut oil*, jojoba oil*, perfume (natural essential oils and extracts), sweet orange oil*, hyaluronic acid, bisabolol, magnolia bark extract, vitamin E. * = Organic farming. ** = Made using organic ingredients.

Urtekram Coconut
Urtekram Coconut Body Lotion zit in een handige pompverpakking. Dit bevat organische virgin kokosolie en hyaluronzuur, die voedsel en vocht geeft aan de huid. De textuur van de bodylotion is licht daardoor het smeert gemakkelijk en trekt snel in de huid. Het licht zoete geru van kokosnoot van mij mag iets aanwezig. Mijn huid heerlijk zacht aanvoelen. Ik gebruik hem ook als handcrème.

Urtekram Coconut
Urtekram Coconut organic lijn zijn een heel fijne product. In deze producten zit er Hier zit biologische kokosolie- en nectar in die uit palmbomen aan de Zuidzee komt. De verpakking is ideaal met klikbaar en pompje systeem. Mijn huid is heerlijk verwend met producten van Urtekram, alleen de geur mag van mij iets meer aanwezig. Urtekram producten zijn veganistisch-vriendelijk, nooit getest op dieren of bestaande uit dierlijke oliën. Urtekram Coconut organic lijn is ook in meerdere producten beschikbaar oa. een conditioner, shampoo, handcrème, een aluminium-vrije crème deodorant. Deze lijn is erg leuk om te krijgen maar ook leuk als cadeau voor je zelf of iemand anders vooral in van kokosnoot geur fan bent.

Liefs,
Dhini

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.
Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like

19 Comments

 • Reply Mieke | mieksmind

  de geur van kokos is altijd goed! Ik heb ook al eens producten van Urtekram geprobeerd maar deze nog niet.

  12 December 2018 at 22:07
 • Reply Lipstickencupcakes

  Wat een heerlijke producten lijken me dit zeg.

  07 December 2018 at 15:25
 • Reply Saskia

  dit lijken me heerlijke producten. Mocht ik ze een keer tegenkomen ergens, koop ik zeker wat.
  Saskia´s last blog post ..Mijn Top2000 2018

  07 December 2018 at 08:32
 • Reply Rory

  Dit is de tweede keer dat ik over dit merk lees. Ik vind het zo’n bijzondere naam. Prijstechnisch klinkt het goed. Jammer van de lichte kokosgeur.

  06 December 2018 at 20:39
 • Reply Tania

  Heb deze producten ook getest en vind ze heel fijn.

  06 December 2018 at 18:24
 • Reply Laura

  ik heb juist dat als ik coconut hoor, dat het me afschrikt…. ik hou zo niet van een kokosgeur… ben een van de weinige volgens mij 🙂

  06 December 2018 at 16:05
 • Reply Amanda

  Lekker zeg zo’n lijn met verrukkelijke kokosgeur! Net of je even op vakantie bent naar een tropisch paradijs 😉
  Amanda´s last blog post ..Lekker badderen met de badplank van Studio Stronk

  06 December 2018 at 15:29
 • Reply Shirley

  Ik ken dit merk niet, het lijkt me wel lekker om te gebruiken en zeker voor de prijs hoef je niet te laten staan 😉

  06 December 2018 at 13:02
 • Reply Julie

  Deze lijn lijkt me helemaal iets voor mijn man! Hij is dol op kokos! Bovendien klinkt het echt alsof het milde producten zijn! 🙂

  06 December 2018 at 11:04
 • Reply Leslie

  Ik had er nog nooit van gehoord, maar met kokosnoot? Dan kan het alvast niet verkeerd zijn.

  05 December 2018 at 22:46
 • Reply Manon

  Ik vind kokos niet zo lekker in producten. Ook al zeggen mensen “maar je ruikt er niks van” ruik ik het toch wel, haha!

  05 December 2018 at 21:15
 • Reply An Van Assche

  Lijkt qua concept een beetje op Rituals. Of ben ik fout?

  05 December 2018 at 20:44
 • Reply Marion Stam

  Ik heb nog nooit van dit merk gehoord, maar het lijkt mij een fijn product.
  Marion Stam´s last blog post ..Museumkaart vs BankGiro Loterij VIP-kaart

  05 December 2018 at 18:32
 • Reply Naomi

  ik gebruik deze lijn ook wel eens zeer tevreden over

  05 December 2018 at 16:12
 • Reply kiki hasselton

  ik heb de lavendel lijn en daar ben ik erg tevreden over. Ook de prijs vind ik fijn
  kiki hasselton´s last blog post ..VR Room, gillend in een achtbaan of vogels vangen op grote hoogte.

  05 December 2018 at 15:27
 • Reply Danielle

  Ik ben gek op Kokos! Het lijken mij hele fijne producten

  05 December 2018 at 12:34
 • Reply Danielle

  Heerlijk! Ik ben gek op kokos 🙂 Het lijken mij fijne producten

  05 December 2018 at 12:33
 • Reply Alexa

  Ik vind kokos heerlijk, maar ken ook mensen die er echt een hekel aan hebben. Haha!
  Alexa´s last blog post ..Help: ik heb een essentiële tremor

  05 December 2018 at 11:38
 • Reply lodi

  Bij coconut heb je me al, dit vind ik zo heerlijk! Ik ken deze producten nog niet.

  05 December 2018 at 10:31
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge