Follow:

Urtekram Nordic Beauty : Find Balance ParfumVrij

2022-Urtekram-Frag-Free7aa

Hoi..hoi…! Find balance is de nieuwe parfumvrij lijn van Urtekram Nordic Beauty. Vandaag laat ik 3 van 7 verzorgende producten aan jullie zien. Ik testte ze en in dit blog lees je wat ik ervan vind. Lees je mee


Deze parfumvrij lijn van Urtekram Nordic Beauty bestaat uit 7 verzorginsprodcuten die de huid en het haar reinigen en voeden. Het grootste pluspunt is dat er alleen natuurlijk ingrediënten worden gebruikt waaronder deze drie bonafide ingrediënten:
Aloe vera wordt ook weleens liefkozend ‘nature`s miracle plant` genoemd. De gel uit de bladeren werkt verzachtend, hydraterend en verkoelend, Daarnaast stimuleert alie vera de doorbloeding in je huid. Hallo gezonde glow!
Jojobo olie is een natuurlijke olie die zeer populair is vanwege vele eigenschappen. De olie zit boordevol voedingstoffen als vitamine E en antioxidanten. De olie pakt beschadigd haar aan, vermindert roos en verzacht de hoofhuid.
Shea boter is uitermate geschikt voor iedereen met een droge of gevoelige huid. Het kalmeert en zorgt voor en zachtere, gehydrateerde en gezonde huid. Shea boter werkt ook goed om schade van buitenaf tegen te gaan.

2022-Urtekram-Frag-Free7a Drie van 7 verzorgingsproducten die ik testte zijn een handwas, body was en body lotion. De verpakking heeft licht blauwe label eromheen. De handwas (€8,39 – 300ml) heeft handige pomp systeem. Toen ik hem gebruik, voel het direct dat de handwas erg zachte gel heeft. Het schuimt goed en mijn handen voelen lekker zacht aan. Daarna smeer ik altijd mijn handen met handcreme. Het zou fijn zijn als ik de handcreme uit deze lijn ook heb maar gelukkig heb ik andere handcreme. Ik kan niet zonder handcreme. De body was (€7,69 – 200ml) zit in een tube met klikbaar systeem. Het schuim goed en mijn huid voelt heerlijk zacht aan. Eerlijk moet ik even aan wennen want ik douch meestal met body was met geur. Maar het gaat prima douche met parfumvrij body was. Daarna smeer ik mijn lichaam met body lotion (€10,49 – 245ml). Het heel erg zachte lotion. Het trekt goed in en geen plakkerig gevoel. Het voelt mijn huid heerlijk zacht aan. 2022-Urtekram-Frag-Free7aaa Stuk per stuk een hele fijne parfumvrij verzorgingsproducten. Iedere product draagt het ECOCERT kenmerk, betekent dat de prodcuten gecerticeerd biologische en dierproefvrij zijn. Ook Urtekram Nordic Beauty product een Vegan Society keurmerk en het Zero Plastic Inside certificaat en Find Balance-range Allergy Certified. Find Balance Parfumvrij is verkrijgbaar in de winkel Hollande en Barrett en ook online

Find Balance parfumvrij producten :
Shampoo 250ml
Conditioner 180ml
Body Was 200ml
Body lotion 245ml
Hand was 300ml
Hand creme 75ml
Deodorant 50ml


Liefs, Dhini
Share
Previous Post Next Post

You may also like