Follow:

Uuniq.com – In Fine parfums


Zoek je parfums die passen met wie je bent? Bij Uuniq kan je eigen parfums die pas met je eigen persoonlijke parfum. Thuis heb ik een doos met vol staaltjes. Ik ben zelf gek op geuren als maar ze niet duizelig maken, bovendien hou ik van apart of sterkte geurtjes. Vandaag ga ik voor jullie welke geurtjes heb ik uitgekozen.


Toen ik de doos opende, ruik ik heerlijk geuren maar van welke? in de doos zitten er 50 staaltjes met veel soorten geurtjes.

in de binnenkant van de doos lees je hoe je de staaltjes gaat uittesten.

Nog een foto`s met vol staaltjes

Er zijn ook soort stokjes om de geurtje uit de staaltjes te halen en dan op je huid doen en laat het ruiken want de parfums in deze staaltjes zijn niet vloeibaar vandaar kan je stokjes gebruiken maar je kan ook gewoon van de staaltjes de geuren ruiken maar ik vind fijn als op mijn huid smeren dan ruiken. En om te neutraliseren heb ik koffiepoeder klaar gezet.

Hierboven zijn de staaltjes die ik ze heb er 10 uitgekozen : five damesgeuren en drie herengeuren. Het is best veel he..i know. Lees hier de karaktereigenschappen van de staaltjes die heb uitgekozen.

51 Long Island | Harmonie van fruit, bloemen, hout en poeder. Klassiek en traditioneel
De energie die loskomst dankzij het FRUITIGE vindt zijn eerste bron in het nadenken (HOUT) dat al mijn beslissingen beïnvloedt. Bezorgd om wat de mensen om mij denken (POEDER), hang ik altijd eerst even mijn voelsprieten buiten alvorens iets te ondernemen. Ik moet toegeven dat een constante en lichte twijfel (BLOEMIG), zowel over een ander als over mezelf, al mijn zekerheden met een zekere voorzichtigheid kleurt. Mijn naasten, die mij goed kennen komen me juist daarom nooit tegenwerken tijdens mijn “meditaties”, want, hoewel ik niet fel reageer bij vreemden, kan dit bij bekenden wel eens anders uitpakken. Idealist, Perfectionist, en dan?

54 Papeete | Prikkelend en wulps, voor de speelse en uitdagende vrouw. Pleasing and teasing
Ook al zijn mijn intuïties en verlangens nog zo nauwkeurig (AMBER), ik heb er wel wat last mee om ze te uiten (GROEN). Ik heb het bijgevolg moeilijk om mezelf en dus soms ook anderen te plaatsen. Aangezien ik met dit gebrek enerzijds moeite heb en ik anderzijds bruis van de energie waardoor ik een enorm extravert gedrag vertoon (FRUITIG), daag ik graag uit, dit met een hoogst gedrevenheid in bedekte toespelingen. Deze verbazende combinatie brengt ertoe dat ik de mensen niet onbewogen laat.

62 Luanda | Op en top verleidelijk, opwindend en zwoel met vurige vanille
Als ik maar beslissingen kan nemen, kan handelen of mezelf volledig kan uiten, kan ik mijn energie kwijt (FRUIT). In al mijn beslissingen en acties houd ik zowel rekening met mezelf (AMBER) als met een
ander (POEDER). En aangezien de wensen van mezelf en die van anderen niet altijd overeen komen, ben ik best wel origineel in mijn ondernemen om die twee te laten ‘matchen’. Kortom, dit is mijn filosofie: ik denk anders, dus ben ik anders en doe ik bijgevolg ook anders. Niet simpel! Ik moet toegeven dat ik soms verward ben door mijn eigen kronkelingen. Zo zij het. Ik vermoei liever de mensen dan dat ik ze onverschillig laat.

70 Camarque Elle | Vitaal en dynamisch fris, voor de actieve ondernemende vrouw
Mijn dynamiek en ambitie (FRUIT) geven mij een avontuurlijk karakter die begrensd wordt door mijn intuïtie en gezelligheid (combinatie AMBER-FRIS). Ik heb respect voor ieders vrijheid, dus zal ik er altijd op letten om deze nooit te doordringen. Mijn Eigen Natuur kan discreet zijn als de situatie die vereist, maar dit kan snel omslaan als er gevaar dreigt. Ik schenk veel aandacht aan mijn imago (POEDER), dit zie je aan mijn uiterlijk en mijn attitude. Als mijn stijl bij jullie de volgende gedachte naar boven brengt over mij: “een ijzeren hand in een zijden handschoen”, zal ik hier eerder door gevleid zijn dan boos.

79 Asmara| Klassiek zacht poeder parfum
Actief en dynamisch (FRUIT) ben ik zeer toekomstgericht, en ik gebruik het heden om de toekomst te bouwen. Modern zijnde, ben ik noch gesofisticeerd noch te uitbundig, want, bezorgd om mijn imago (POEDER) geef ik liever een indruk van meesterschap en beheersing. Ik heb een groot respect zowel voor anderen als voor mezelf en verzorg dus mijn „look? door klasse met nauwkeurigheid te mengen. Diezelfde meesterschap brengt me ertoe te handelen in alle veiligheid, door continu mijn mening met die van anderen te vergelijken. (AMBER-POEDER). Die houding van voorzichtigheid en die wilskracht om steeds vooruit te willen gaan, wordt me soms vriendelijk verweten, want ik geef de indruk steeds alles te willen controleren, over alles de baas te willen spelen.

Niet van dames geuren maar ik heb ook van herengeuren uitgekozen
80 Oslo | Pittig en verkoelend citrus parfum
Ik uit mijn energie via communicatie (FRUIT). Ik hecht enorm veel belang aan verbale communicatie. Nochtans, ondanks het feit dat ik zo graag praat, geef ik mezelf niet graag bloot (FRIS), dus praat ik maar zoveel mogelijk zonder mezelf te onthullen. Ik bezit de kunst en de meesterschap van het woord, sommigen beweren zelfs dat ik het „manipuleer?. Ook al is die uitdrukking iets of wat barbaars, het bevalt me wel. Niets gaat trouwens boven een lekker steekspel met woorden, waarin IRONIE, SCHERPHEID en HUMOR samengaan. Op die manier kan ik altijd zeggen wat ik voel, zonder dat iemand me ooit iets kan verwijten.

91 Toronto | Diepe harmonie van hout, fruit en amber
Ik zet mij volledig in, dat staat vast (FRUIT). Maar niet tegen eender welke voorwaarde. Vooraleer ik een beslissing neem of zelf iets onderneem, denk ik grondig na (HOUT) over alle elementen die hierbij een rol spelen. Zelfs als ik dan alles overwogen heb, zal mijn beslissing beïnvloed worden door mijn buikgevoel (AMBER). Beter gezegd, ik pas systematisch de methode van uitstel toe. Soms wordt deze “aarzeling” en “passiviteit” me wel eens verweten, en daar erger ik me mateloos aan. Dit is nu eenmaal de tijd die ik nodig heb om tot een conclusie te komen. Wat die passiviteit betreft, dit zal nooit beweerd worden door mensen die me al aan het werk gezien hebben. Een echte bulldozer!

93 Camague lui (heren geurtje) | Hot pepper, amber en fruit, voor durvers
Ik heb de gewoonte om mijn overtuigingen (AMBER) nogal direct en krachtig uit te drukken (FRUIT). Zo kan ik dan bepaalde zaken een natuurlijke manier kan verkrijgen. Ach, kon ik maar van alles zeker zijn! Misschien zal het me ooit lukken, maar ondertussen, waarom niet doen alsof? Maar denk nu zeker niet dat ik vals speel of zo, ik wil gewoon een beetje spelen, op een nobele manier. Mijn grootste spijt is nooit acteur te zijn geworden en de rol van RETT BUTLER nooit te hebben kunnen spelen in “Gone with the wind” Een beetje macho die rol? Pas op wat je zegt, want ik kan soms scherp reageren (KRUIDEN)!

Van elke staaltjes hebben er een lange karaktereigenschappen. Ik vind het wel best lastig om per elk geurtjes een samenvatting te verzinnen. De geurtjes die ik uitgekozen heb, gedeeltelijk klopt het wel en gedeeltelijk niet, maar de geurtjes vind ik het wel heel lekker.

De geuren kan je op uuniq.com bestellen. De prijzen zijn variëren van €19,50 tot €159,-. De verzendkosten is €6,50 (voor België en Nederland). Voor de tasverstuiverset van €19,50 (voor 3 maal 5ml tasverstuiver) geen verzendkosten. Meer info op uuniq.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like