Follow:

Van alles wat…

Nogmals bedankt voor jullie comments my lieve bezoekers :blowkiss:

Gisteren regende dus wij gingen naar Zwijndrecht centrum om verjaardag cadeau voor Arjo`s broertje te kopen maar … niet gelukt. Ik wel :blush: :shop: . Zie wel… sale he…! het kan niet tegen. En…..

Ik dacht toen toch.. myn lieve man kan nog niet toevoegen voor myn wens :pict: dus toch iets leuks voor me kochtte he! Ik heb bij Didi soort witte gilet van katoen en jurkkje. Verder heeft myn lieve man zwangerschap boekje voor mij gekocht. Dank je wel myn lieve man :muah:

S`middags kwam myn lieve schoonmoeder om ons weer te feliciteren. Op vrijdag kwan zij terug van vakantie. Ze nam cadeautjes mee :gifts: Dank u wel


Lekker verse fruit :yumie: en..

Een paar minutes later kwam myn lieve schoonzus langs met haring maar helaas mag Ik niet rauw vis eten. Dus alleen voor mijn lieve man.

Ik heb vanmorgen myn lieve moeder gebeld en ze is nog steeds griep. Wij hebben geklets en verteld dat Ik het gestuurd voor deze maand want vorige maand kon Ik niet het sturen (toch kan nog niet myn wens :pict: in korte tijd uitkomen) en gisteren wat leuks gekocht dus toch die wordt minder.

[important]Zoals op myn vorige post dat vandaag 2 broers zijn verjaardag vieren :hbday: . Feest…dus!

Ik heb myn layout iets wat veranderen :compy:
[/important]

[help]Ik schreef in de WordPress forum dat Ik nog steeds met sidebars bezig is en vraag hulp. Ik kreeg reactie. Ik heb die tip geprobeerd maar het is nog niet gelukt 🙁 😈 Dus Ik heb nog steed hulp nodig :yes: [/help]

Fijne zondag allemaal

Liefs,
dhinivh

Share
Previous Post Next Post

You may also like