Follow:

My Week in Pictures 419

Hoi..hoi…! Vandaag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Wil je meelezen? Klik dan

Maandag 8maart
2021-MWi-P8
Beautyproducten voor deze week. Ik wissel elke week. Schooltijd. Eindelijk heb ik tijd om deze boom op foto te zetten.

Disndag 9maart
Ik was vergeten handcreme mee te nemen. Gelukkig zit er een in de fietstas.

Woensdag 10maart
2021-MWi-P10
Na mijn fiets laten pompen in de fietswinkel, even langs kruidvat. Unboxing parfum H&I maar helaas geen samples/staaltjes erbij gekregen.

Donderdag 11maart
2021-MWi-P11
Echt keihard waaien maar ik wilde toch met de fiets maar helaas de wiel is helemaal plat. Dan maar lopen, gelukkig dichtbij in de buurt. De schoenekast is helemaal kapot dus wegermee. toch heerlijk rustig zonder schoenenkast daar maar toch best wel nog druk met mijn jassen. Ja..ja ik heb veel te veel jassen maar tja ik hou van jassen. CD had ooit via Fb gekregen maar ik heb geen apparaat om CD te draaien dan maar weggeven. Pakketje met daarin nieuw garnier shampoo voor volwasennen en kinderen. Deze schoenenrek gebruikte ik ook maar toch niet zo handig dus hij is ook weg.

Vrijdag 12maart
2021-MWi-P12
Mijn zoon fiets weer naar school terwijl ik net uit de bed, heerlijk zo`n vrije dag. Het kan heerlijk rustig opstaan. Even DIY tshirt maken voor Djess`s verjaardag. Alle truien aandoen video maken (video al online)

Zaterdag 13maart
2021-MWi-P13
Weet nog dat ik deze tshirt yarn van buurvrouw gekregen. Toch even wat maken. Postzegels gekregen via FB weggeefhoek en Djess is bezig aan het zoeken welke hij wilt.

Zondag 14maart
2021-MWi-P14
Verjaardagscadeaus uitpakken. Loempia`s maken. Meestal maak ik foto`s voor zijn verjaardag maar deze keer gewoon thuis en gewoon met mobiel gemaakt. Stickers Dordrecht 800 jaar van nichtje L gekregen even in de boek plakken. Mijn man is bezig met de nieuw binnenwiel vervangen en ik kan dus morgen de fiets gebruiken. Yes! Dank je wel lieverd. Soort uit eten maar dan thuis, pizza als dinner!

Liefs,
Dhini

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Share
Previous Post Next Post

You may also like