Follow:

Veel spijt!

Dear Bloggy,

Een paar maanden geleden wil Ik gelijk over my spijt schrijven toen Ik zielige stem van myn oude zus hoorde. Toen Ik haar belde (een paar maanden geleden), vertelde zij over digitale camera. Ze zie ‘Teh..! Iedereen heeft digitale camera, ze kunnen foto`s/film maken van hun kinderen en Ik niet’ klonk zo zielig en Ik wil gelijk naar haar toe met nieuwe digitale camera. Spijt dat myn digitale camera niet aan haar geven toen wij in dec 2006 myn familie opbezocht.

Nu… spijt…spijt… echt spijt…! dat Ik niet 2 digitale cameras gekocht. Myn plan was toen (nov 2006) 2 digitale cameras kopen, 1 een voor myn jonge zusje en 1 voor myn oude zus. Ik kocht maar 1 digitale camera van Sony (nov 2006) en hij is voor myn jonge zusje Ewie. Ze is erg blij mee. Ik kocht bijna Nikon voor myn oude zus. Spijt…. als Ik terug denken. Shit…! Waarom niet gekocht. Syupid Dhini! sorry mbak (zei ik tegen mezelf).

Ik kocht hem niet want Ik dacht dat wij in 2007 naar Indonesia weer myn familie zouden opbezoeken. Maar helaas is het maar droom.

Nu krijg Ik veel spijt van. Waarom spijt niet van te voren weet het he?!

Soms denk Ik Hmmm…
Als er iemand/kennis/vrienden die binnekort naar Indonesia, vooral Java dan zou Ik blij zijn als hij/zij de digitale camera voor mijn oude zus willen meenemen. Als hij/zij niet naar Yogyakarta langs dan kan myn zwanger die digitale camera ophalen bij zijn/haar/hun hotel. Dan ga Ik myn oude zus telefoon geven of andersom dan kan zij/hij haar bellen of andersom om afspraak te maken waar, wanneer kan ophalen. Maar helaas heb Ik niet zo veel kennisen/vriendinnen. Dat is nadeel als niet zo veel vriendinnen heb.

Om eerlijk te zijn, Ik wil graag natuurlijk zelf naar myn familie toe met veel souveniers meenemen maar op dit moment zijn wij nog niet klaar met alles.

Misshien vragen jullie wel af…

1. Verkoop geen digitale camerasdan  in Indonesia (Yogyakarta, waar myn familie wonen) ?
My antwoord : Ja, natuurlijk! We haden ooit in de winkel gezien maar toen dacht Ik, ga Ik in Nederland kopen want Ik dacht toen in 2007 zou terug keren naar Yogyakarta.

2. Kan je toch geld sturen dan kan zij zelf digitale camera daar kopen?
My antwoord : Ten eerste… ze weet het niet welke de beste digitale camers`s zijn, Ten tweede… niet omdat Ik niet myn oude zus/familie vertrouwen maar ben bang dat plotselling de digitale camera`s geld moet gebruiken worden voor onverwachte situatie.

Stupid Dhini! Ik herrinner me toen ze ons naar airport brachte. Ze zei ‘Teh…! digitale camera van Arjo voor mij dan kan jullie daar andere kopen’ Ik zei toen ‘Die van Arjo niet zo goed meer (nu al kapot)’. Spijt niet van mijzelf geven aan haar. Dat vond myn lieve man ook raar en daarom gaf hij niet zijn digitale camera. Myn oude zus is ongeduldig en daarom vroeg ze dat. Eigenlijk heb Ik al plan voor haar ook een digitale camera geven. Spijt dat heb Ik niet toen in 2006 dec gedaan. Ik vertelde haar niet dat Ik over dit want Ik wil eigenlijk als verassing voor haar (Ik hou ook van verassingen en Ik vind zo leuk als Ik aan iemand een verassing geven). Ik vertelde niet over mijn plan aan haar want Ik wil niet dat ze bedroef was.

Net heb Ik myn moeder gebeld en verteld ‘dat Ik een digitale camera aan myn oude zus wil geven maar helaas niemand wil meenemen naar Indonesia’. Myn moeder ‘Wat jammer! Dat ze blij zou zijn’. ‘Ja… helaas pinda kaas’ zei Ik en ‘we kunnen nog niet ook naar Indonesia. We willen we natuurlijk zelf meenemen.’ Ik zei ‘Bu… vertel niet aan Mbak, ja? Straks wordt ze bedroef’ Myn moeder zei ‘Nee, Ik vertel niet en hoop is er lieve mensen, Dhini’

Stupid me! Spijt… veel spijt…!

Edit
Ze heeft niet gevraagd, gewoon verteld toen ze zag dat iedereen digitale camera hun kinderen aan het foto`s /film makten behalve haar. Natuurlijk wil zij ook haar kinderen (myn nichtje en neeftje) op foto`s maken. En ook kan ze myn ouders op foto`s maken dan kan naar mij sturen. Als Ik mis hun dan kan Ik naar hun foto`s kijken. Ik heb niet zo veel foto`s van myn ouders en niet veel gemaakt toen wij 2006 daar. 🙁

En dit is gewoon my puur idee/inisiatif van mezelf om digitale cameras voor myn zussen te geven (nov 2006). En dit is ook al myn plan (nov 2006) toen Ik naar Indonesia in dec 2006 maar dat Ik niet gedaan want in 2007 dacht Ik terug zou zijn.
En Ik begrijp dat ze de digitale camera wilt hebben want toen wij klein waren, hebben ook geen camera 🙁 daarom besloot Ik in nov 2006 digitale camera voor myn zussen kopen maar Ik kocht maar 1. Dat spijt Ik nu.

Liefs,
dhinivh

Share
Previous Post Next Post

You may also like