Follow:

023 Baby sitter

Nenek : oma, Kakek : opa

[Note] :huahua: :hihi: :huahua: :blush: Oeps heb ik fout geschreven…niet baby sister maar babysitter. Thank to Rinah..ga gelijk de titel ook veranderen. Shame on me :blush: Het klinkt baby sister als ik babysitter hoor[/note]
Niet voor mij 😀
Sinds myn moeder buka waroeng, had zij niet zo veel tijd meer voor ons zoals spelletje etc… en omdat wij nog klein waren, nam myn moeder dus oppasmeisje. Nou eingelijk was zij niet echt jong meer (ik bedoel niet tiener)…Ik weet het niet hoe oud ze was maar in dit geval ouder dan 20, misschien boven 25 jaar oud ofzo.
Ze pasde op myn jonge zusje Ewie. Hoewel wij niet zo veel slaapkamers hadden, sliep zij (de oppasmeisje) bij ons huis. Ik sliep op de bed en zij (de baby sister) op de vloer (natuurlijk met matras). Ik werd meestal wakker en vond zielig dat ze (die baby sitter) op de vloer sliep dus ik stond op, ging de dekbed goed op haar lichaam en ik ging naast haar liggen. Als wij genoeg kamer hadden, kreeg ze natuurlijk eigen kamer maar ja ons huisje had maar 1 slaapkamer en gelukkig vond ze (de baby sitter) niet erg op de vloer slapen. Toen die tijd sliepen mensen op harde bank (gemaakt van hout) zoals bij myn nenek en kakek (Zie boven!)

Share
Previous Post Next Post

You may also like