Follow:

Verslag : collectie presentatie van Dolce & Gabbana

 photo 2016DG1a_zpsyvnsw8mb.jpg
Door Symone 03.11.2016 een dag om nooit meer te vergeten, mijn eerste event de D&G X Shoebaloo launch event mede mogelijk gemaakt door Dhini.nl. Als beginnend blogger is het vaak moeilijk om aan (bepaalde) events deel te nemen. Bedrijven werken vaak met bekende bloggers en is het voor een beginnelingen als ik een stuk moeilijker om in dat wereldje binnen te komen. Maar geen nood je komt er uiteindelijk wel, gewoon doorgaan en niet opgeven.


De avond voor het event heb ik geen oog dicht gedaan, ja je gaat toch nadenken wat je van zo een event kan verwachten. Kort gezegd de zenuwen gierden door mijn lijf.

D-day het event begon om vier uur ik was er al om kwart voor vier, zenuwachtig liep ik Shoebaloo binnen. Bij binnenkomst kreeg ik meteen een welkoms drankje en hapje de sfeer was goed leuk muziek op de achtergrond en mocht meteen door lopen om de collectie te bekijken.

Het verhaal achter de D&G Rainbow lace collectie.

De Rainbow Lace collectie is een speciaal assortiment van schoenen en accessoires in een breed scala van gekleurde kant, geïnspireerd door de duizend tinten en facetten van de regenboog, het is ook fijn om te weten dat de designers zich lieten inspireren door Monica Bellucci.

Wie is Monica Bellucci ?

Monica Bellucci is een Italiaans supermodel en actrice. Ze is geboren in Città di Castello, Umbrië, Italië. Als bijbaan had ze vanaf haar 16e modellenwerk bij de Liceo Classico. Twee jaar later is ze echter met haar studie gestopt en in Milaan gaan wonen, waar ze een contract met het modellenbureau Elite tekende.

De D&G Rainbow lace collectie bestaat uit pumps en sandalen. De pumps zijn helemaal bedekt in Taormina kant, hebben Swarovski kristallen op de teen en een leren binnenzool. De pumps komen in twee varianten 60 mm en 90 mm. De sandalen zijn ook helemaal bedekt met Taormina kant, hebben ook Swarovski kristallen op de teen en een leren binnenzool. Alle Swarovski kristallen zijn met de hand vastgemaakt op de pumps en sandalen.

De Runway Collectie

De runway collectie één woord Prachtig. De runway collectie bestaat uit vier pumps.
– De T-bar is helemaal bewerkt met zilveren glitters en de hak is afgewerkt met een stuk roze bond. (hak 10 mm)
– Ankle strap studs show Deze prachtige blok hak is metallic goud en is met goude studs bewerkt.(hak 90 mm)
– Mary Jane paillettes De Mary Jane Paillettes is een roze blok hak die helemaal bewerkt is met pailletten. (Hak 100mm)
– Mary Jane fur De Mary Jane fur is een zwarte pump helemaal bedekt met zwarte glitters en de hak is afgewerkt met een stuk rode bond.(hak 100mm)

 photo 2016DG1aaa_zpsfw39d9ql.jpg photo 2016DG1aaaa_zpsrmjf7xnp.jpg

 photo 2016DG1aa_zpsqsgxj7vi.jpg
Mijn eerste event is een feit met dank aan Dhini.nl, ik heb genoten, veel gezien (niet goed voor mijn portemonnee) en kunnen netwerken. Mijn eerste event wil ik ook heel graag met mijn volgers delen, dus besloot ik ook tijdens het event te vloggen bekijk hier de video.

Bedankt Dhini.nl en Shoebaloo en ik ben klaar voor mijn volgende event !!

xxx
By Symon

Share
Previous Post Next Post

You may also like