Follow:

Woensdag wishlist : City trips

 photo shutterstock_422958991_zpsc9j0rpwr.jpg
(bron foto)
Er staan eigenlijk zo veel op mij bucketlist o.a. stads bezoeken. Het maakt mij niet uit welke land maar ik denk dat toch eerst misschien de steden in Nederland. Ik ben nog niet alle steden in Nederland te bezoeken. Zo graag wil ik wel te doen. Een paar dagen in deze stad en een paar dagen naar volgende stad of in het weekendje. Soort uitstapjes samen met mijn lieve man en mijn zoon. Maar welke steden in Nederland wil ik nog bezoeken? Lees je mee als je benieuwd naar

Geweest

Met de trein ben ik ooit langs de steden geweest o.a. deze steden
– Den Bosch
– Den Haag (overnachten
– Amsterdam
– Katwijk (overnachten
– Gelderland
– Utrecht
– Gorinchem
– Schiedam

Met auto :
– Limburg (overnachten)
– Maastricht
– Breda
– Eindhoven
– Zeeland (overnachten), dit is de laatste jaren…elk jaar naar toe
– Apeldoorn
– Zoetermeer

Graag zou ik nog veel andere steden in Nederland bezoeken en liever een paar dagen/weekdje daar blijven. Graag wil ik mooi of bijzonder plekjes bezoeken. Het lijkt mij gaaf en leuk ervaring. Ook niet vergeten de winkels en restaurants te bezoeken om lekker hapjes, diner/lunch te proeven.

Welke steden in Nederland zijn jullie al geweest of overnachten/weekendje?

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhin

Share
Previous Post Next Post

You may also like