Follow:

Vianek body producten

2022-Vianek8a Hoi..hoi…! Het is al september. Het wordt snel donker en langzamer wordt kou weer. In alle seizoen moet je je lichaam goed verzorgen. Dat doen denk allemaal. Vandaag blog ik aantal producten van het mer Vianek. Lees je mee

2022-Vianek8aa Het merk Vianek is onbekend merk. Op de webshop pinkavenue zag ik aantal lijntjes van dit merk maar ik ben voor Hydraterende lijn (blauwe bloemetjes op de verpakking) heb gekozen van douchegel tot body butter. Ze zijn wel aangename geuren. Alleen verwacht ik dat deze blauwe lijn of hydraterende Vianek body producten hetzelfde geur heeft. Het blijkt dat ik ze naar verschillende geuren ruik. 2022-Vianek8aaa Vianek body wash, body lotion en body oil zitten in een witte fles met zwarte dop. De body wash heeft klikbare systeem. Het ruikt fris bloemig, schuimt goed. De body lotion heeft pompsysteem die vind ik erg handig. Het ruikt bloemig met een licht zoetig. Het trek goed in de huis, geen plakkerig gevoel. De body oil heeft ook pompsysteem dat vind ik ook erg handig maar het is erg moeizaam om de olie eruit de fles te krijgen. Je moet echt een paar keren hard drukken. Het ruikt lekker zoet. Het smeert makkelijk en trekt goed in de huid. 2022-Vianek8aaab2022-Vianek8aaabb Vianek body scrub en body butter zit in een pot met zwarte deksel. Wanneer je de deksel opendraait, er lag nog bescherm folie. Dat vind ik goed. De scrub heeft grove korreltjes en het ruikt lekker fris. De scrub is best wel oliachtig maar dat vind ik juist fijn. Na gescrubd heb ik geen body lotion of body oil of body butter nodig want mijn lichaam is al heerlijk zacht en gehydrateerd. Ik hou van dit soort scrub vooral voor mijn handen en voeten, misschien omdat ik best wel droge voeten en handen heeft. Maar voor mijn hele lichaam vind ik ook heerlijk deze scrub. De body butter smeert makkelijk en trekt goed in de huid. Honig geur is meer aanwezig. 2022-Vianek8aa Stuk voor stuk is een fijne product. Mijn huid voelt heerlijk zacht aan. Wat apart is dat Hydraterende lijn verschillende geuren heeft. Wat normaal als een lijn meestal hetzelfde geur heeft. Ik wist het of bij andere lijnen ook net als deze de blauwe variant. Mijn favorieten zijn body scrub, body olie en body lotion. Er zijn meerdere lijnen Vianek (verzachtende, verfrissende, Verstevigende Vianek producten) beschikbaar. Meer Vianek producten kan je bij Pinkavenue bestellen.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

bevat affie links
Share
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge